Mirë CISSP Materiale Studimi

Duke kërkuar për përsosur materialet studimore CISSP mund të jetë një vendim më të rëndësishme të bëni në udhëtimin tuaj drejt duke u bërë një ekspert i Certified Information Systems Security. Dallimi në mes të në mënyrë efektive duke kaluar apo dështuar provimin CISSP mbështetet mbi se si edhe materialet e studimit të koordinuar me stilin tuaj të të mësuarit dhe schedule.You do të ketë kaluar orë të panumërta duke studiuar atë, kështu që është e rëndësishme për të gjetur atë që i përshtatet më mirë stilin tuaj të të mësuarit. Duke përdorur kursin e gabuar prep mund të shkaktojë ju për të shënuar më të ulët dhe të dështojnë provimin tuaj, ju kushton muaj të kohës së studimit dhe pagesa shtesë provimit. Shtrydhje është këtu për të siguruar që nuk do të ndodhë! Kështu që këtu është një lajm i madh - ne kemi testuar personalisht dhe demoed në internet materialet studimore CISSP më poshtë kështu që ju nuk keni për të. tabelë krahasimi më poshtë do të ju mundësojë për të bërë kuptim nga të cilat një i përshtatet më mirë kërkesat tuaja.

Zbritje CISSP Materiale Studimi & krahasimet

Kurse CISSPCISSP Materiale Studimi Shkarko Course CISSP Test Prepsigurisht më të mirë CISSP RishikimiTop CISSP Test Prep Course
RENDITJA

#1

#2

#3

#4

#5

Vlerësimi i përgjithshëm
WEBSITESimplilearn CISSPGraduate X CISSPCISSP ExamPracticeMaster i Projektit CISSPkapërcimin e CISSP
ÇMIMI$2,899 $2,320 Trego Coupon$489 $391 Trego Coupon$699 $499 merrni zbritje$335$399
PYETJE praktikë1,2501,500N / AN / A949
Mësimet video32 Orë50+ Orë35+ Orë10+ Orë23 Orë
KREDITË CPE OFRUAR35 CPEs / 30 PDUs35 CPEs32 CPEs30 CPEsAsnjë
FORMATIonline, Vetë-pacedonline, Vetë-pacedonline, Vetë-pacedonline, Vetë-pacedonline, Vetë-paced
GARANCIA3 Dita Money-Back Guarantee30 Dita Money-Back GuaranteeAsnjë30 Dita Money-Back GuaranteeNë praktikë provim software Vetëm
DEMO FALASYesMarkYesMarkYesMarkYesMarkPraktika provimin Software Demo
Full-length Praktika e provimeveYesMarkYesMark10 KuizeYesMark
PROGRESI NDJEKJAYesMarkYesMarkYesMarkYesMark
Celular MiqësoreYesMarkYesMark
PHONE / mbështetjen e-mailPo, Plus chat në çdo kohë 24/5!YesMarkYesMark
ONLINE HYRJA6 Muaj6 Muaj6 Muaj12 Muaj12 Muaj
Get StartedFILLO TANIFILLO TANIFILLO TANIFILLO TANIFILLO TANI

1. SimpliLearn CISSP Materiale Studimi

Mirë kurse Prep provimit CISSP Vlerësimi i përgjithshëm:
Money-Back Guarantee: SimpliLearn ofrojnë të plotë para-mbrapa garanci për kursin e tyre CISSP Online. Ato lejojnë studentët 3 ditë demo për të testuar kursin dhe duke u siguruar se ata janë të kënaqur prej saj. Nëse dikush gjen kurs të jenë të pakënaqshme dhe nuk kanë disponim akoma më shumë se 50% e përmbajtjes që mund të kërkojnë për një kthim.
Provimet Simulimi: Ky trajnim vjen me 5 CISSP Provimet Simulimi. Çdo provim provim të 250 Pyetje dhe në fund të fundit duke përmbledhur një total prej 1,250 Pyetjet internet. Provimet janë të destinuara për të simuluar provimin e vërtetë CISSP dhe do të lejojë nxënësit për të vlerësuar fusha të ndryshme të studimit.
Kredite CPE: CISSP SimpliLearn numëron drejt juaj 35 Edukimit të vazhdueshëm profesional (CPE) Kredite ose 30 Njësitë Zhvillimi profesional (PDUs). Ky trajnim mund të jetë një qasje e pabesueshme për të mbajtur me kërkesat tuaja të vazhdueshme profesionale të arsimit.

SHKO TE SIMPLILEARN CISSP

https://youtu.be/LDNr77sgK2Q
 

2. Graduate X CISSP Materiale Studimi

Vlerësimi i përgjithshëm:

 
In-Depth mësimet video: Me mbi 330 video përditësuar rregullisht shpjeguar të gjitha temat kyçe në detaje të vogla. Më të mirë të të gjithë platformën e tyre u bë 1st celular. Kjo ju jep fleksibilitetin e kohës dhe vendndodhjes.
Vlera pashoq: tag çmimi GraduateX është e qetë e arsyeshme në krahasim me SimiliLearn. Ndërsa konkurrentët e tjerë të kushtojë mijëra ata janë më pak se gjysma dhe të ofrojë nxënësve të tyre një të ngurta 30 ditë garanci para-mbrapa. Nëse dikush gjen kurs të jetë e pakënaqshme që ata mund të kërkojnë për një kthim.
(ISC)2 i miratuar & Kredite CPE: Shumë pak kurse CISSP janë miratuar në të vërtetë. Ky është një avantazh i madh që kurset e tjera ende nuk e ofrojnë. CISSP GraduateX numëron drejt tuaj 35 Edukimit të vazhdueshëm profesional (CPE) kredite. Ky trajnim mund të jetë një mënyrë e madhe për të mbajtur me kërkesat tuaja të vazhdueshme profesionale të arsimit.
Visual Experience: Ju jeni do të merrni më të mirë të asaj që sjell web në tryezë me këtë artikull, si dizajn vizual të kursit është befasues. GraduateX bën një punë të madhe në paraqitjen e informacionit në një mënyrë të thjeshtë, por ende duke përdorur mjete të avancuara të projektimit për të ju jap pikërisht ajo që ju duhet për të zotëruar testin.

SHKO TE GRADUATEX CISSP

   

2. CISSP ExamPractice Materiale Studimi

Certified Information Systems Security Professional provimin Prep

Vlerësimi i përgjithshëm:

Mësimet fleksibile: On-kërkesës CISSP Boot Camp Kursi është mësuar nga Shon Harris dhe David Miller nëpërmjet mësimeve interaktive të destinuara për orarin tuaj të zënë. Ju keni zgjedhur për të përfunduar programet e të gjithë së bashku, apo të kthehet në mësimet e trajnimit sa herë të ju pëlqen.
Kredite CPE përfshira: Kur të keni përfunduar kursin shqyrtim CISSP, ju do të keni përfunduar 32 kreditë CPE që mund të shkojnë në drejtim të kërkesave të tjera për licencë tuaj CISSP. Ju do të jepet një certifikimit kurs për të treguar përfundimin e kredive CPE.
Pa pagesë Demo: CISSP provimin Praktika ofron një demo të lirë për ju të provoni mësimet. Ju thjesht duhet të trokitje e lehtë “Demo Course” button në faqen përshkrimin e kursit CISSP dhe ju do të keni leje për të eksperimentuar me disa mësime.
Training Video: Ky kurs ju ofron një mundësi të pabesueshme për të simuluar vendet e punës në të ardhmen dhe të luajë jashtë situatave të vërtetë me pakrahasueshëm trajnimin e saj I plotë video-lëvizje. Me zgjedhje të tilla të gjera në lidhje me këtë, ju do të jetë ngritur për provë në një çështje e kohës, veçanërisht duke pasur parasysh natyrën e konsiderueshme e mësimit që e shoqëron çdo kurs.
SHKO TEK CISSP EXAMPRACTICE
 

3. Master i Akademisë Projektit CISSP

Top CISSP Test Prep Course

Vlerësimi i përgjithshëm:

Mësimet fleksibile: On-kërkesës CISSP Boot Camp Kursi është mësuar nga Mohamed Atif një specialist dhe mësues të certifikuar me mbi 20 vite eksperience. Mohamed ka një listë të gjatë çertifikatat dhe komente të madh të përgjithshëm të studentëve.
Kredite CPE përfshira: Kur të keni përfunduar kursin shqyrtim CISSP, ju do të keni përfunduar 30 kreditë CPE që mund të shkojnë në drejtim të kërkesave të tjera për licencë tuaj CISSP. Ju do të jepet një certifikimit kurs për të treguar përfundimin e kredive CPE.
Pa pagesë Demo: Master i Project Academy CISSP Practice Exam ofron një demo të lirë për ju të provoni mësimet. Ju thjesht duhet të trokitje e lehtë “Demo Course” button në faqen përshkrimin e kursit CISSP dhe ju do të keni leje për të eksperimentuar me disa mësime.
Money-Back Guarantee: MPA ofron të plotë para-mbrapa garanci për kursin e tyre. Ato lejojnë studentët 3 ditë demo për të testuar kursin dhe duke u siguruar se ata janë të kënaqur prej saj. Nëse dikush gjen kurs të jenë të pakënaqshme dhe nuk kanë disponim akoma më shumë se 50% e përmbajtjes që mund të kërkojnë për një kthim.
Të kthehen te zotit të Projektit ACADEMY

4. kapërcimin e CISSP

Pa pagesë CISSP praktikë provim

Vlerësimi i përgjithshëm:

Mbështetje Student: Studentë të regjistruar në këtë kurs eLearning do të kenë qasje në një çështje ekspert subjekt gjallë që mund t'iu përgjigjur pyetjeve dhe të ndihmojë përgjatë rrugës për në certifikimit CISSP. Duke pasur një ekspert në dispozicion është një tipar fantastike, si ajo lejon kandidatët CISSP për të marrë përgjigje të dobishme dhe të sakta në pyetjet e tyre.
Përmbajtja e kursit: Ju mund të merrni më shumë nga kursit Transcender eLearning duke konsoliduar atë me programin e tyre të provimit të trajnimit. Kombinuar 2 pjesë e këtij kursi ju jep 23 orë të mësimit të kursit, 949 Pyetjet praktikë, dhe 1,040 flashcards për të rishikuar. Programi praktikë provim vjen nga një shtesë $169 dhe ju lejon të rregulloje përvojën tuaj nëpërmjet marrjes së provimeve në kohën e duhur, zgjedhjen që objektivat ju dëshironi për t'u testuar në, dhe testimi veten me flashcards.
Pa pagesë Demo: Ata janë aq të sigurt në lidhje me programin e tyre të provimit të trajnimit që ata ofrojnë një demo të lirë të saj. Studentët do të duhet të bëjë një llogari falas dhe të lejojë pop-ups në programin e tyre të internetit për të marrë në demo. Demo i lejon nxënësit për të marrë një mendim të zgjuar se si punojnë provimet praktikë CISSP Transcender-së.
Fleksibiliteti: Duke pasur zgjedhje të ndryshme të provimit me qasje afatgjatë e bën Transcender CISSP trajnimin e një zgjedhje të pabesueshme dhe fleksibël për një gamë të gjerë të nxënësve.
SHKO TE Kapërcej CISSP
 

CISSP Certifikimi Këshilla & Tricks

duke ndryshuar vazhdimisht Universi dixhital i teknologjisë informative po zhvillohet me një ritëm kolosale. Mbështetja e qeverive, biznesit dhe individëve në kuadër ai ka bërë atë një çmim i parë tërheqës për kriminelët. Kostoja e sulmeve kibernetike, vandalizëm dhe thatë kanë organizatat sforcuar miliarda. Shumica sulmi i fundit wanna-qaj ka ekspozuar tashmë disa dobësi. Një nga arsyet për masat të dështuara të sigurisë që dorëzohen përballë kërcënimeve paraprakisht është paaftësisë i profesionistëve të sigurisë së informacionit. sigurisë IT konsiderohet normalisht një punë të lartë të ekspertëve profesionistëve të teknologjisë në kodim, scripting por pa acumen biznesit. Kjo ka rezultuar në përpjekjet që nuk janë rreshtuar me objektivat e biznesit dhe qëllimet. Shumë çertifikatat janë në dispozicion në treg që të akreditojë ekspertizën e profesionistëve të sigurisë së informacionit. Çertifikatat ndihmuar përfaqësuesit e mundshme e përzgjedhjes dhe të tregut si një e tërë për të kontrolluar ekspertizën e sigurisë informacion e një eksperti. Në oqeanin e çertifikatat rritje Certified Information Security System Professional (CISSP) u rrit si nivelin e cilësisë më të mirë për shkak të marrëveshjes së saj të mrekullueshme në mes ekspertizë të specializuar dhe të mësuarit e biznesit. CISSP është më gjithë përfshirëse perceptuar akreditimi në vitrinë të sigurisë të dhënave. Kërkohet nga shumica e shoqatave të sigurisë-consciuos në botë, CISSP është biznesi ngarje certifikimit që garanton se ju keni njohuri të thellë të specializuara dhe administrative dhe përvojë për të hartuar me sukses, ndërtoj, dhe të merren me sjellje të përgjithshme të sigurisë së një organizate. Definicioni dhe qëllimi i CISSP është përpunuar në mënyrë të qartë nga ISC2, organizata që kryen program certifikimit CISSP. ata deklarojnë "shitës-neutral CISSP certifikimit është kredenciale ideal për ata që me kompetencë provuar të thellë teknik dhe menaxherial, aftësi, përvojë, dhe besueshmërinë për të hartuar, inxhinier, zbatuar, dhe për të menaxhuar programin e tyre të përgjithshme të sigurisë informacioni për të mbrojtur organizatat nga rritje sulme të sofistikuara" Prandaj testet e provimit CISSP dhe të verifikuar njohuritë e personit dhe aftësitë si në fusha teknike dhe menaxheriale. Në seksionin e ardhshëm unë do të përpunuar pyetje të ndryshme që lindin në mendjen e aspirantët CISSP.

Si mund ta Pass CISSP?

Nëse keni 5 vjet përvojë sigurisë së informacionit në çdo dy fusha jashtë 8 fusha e CISSP dhe ju mund të kalojnë testin. CISSP mbulon një gamë të gjerë temash dhe që e bën të denjë. The 8 fusha e CISSP janë
 • Siguria dhe rrezikut Menaxhimi
 • Sigurimit të Pasurive
 • Inxhinieri Security
 • Komunikimi dhe Network Security
 • Identiteti dhe Qasja Menaxhimi
 • Vlerësimi i sigurisë dhe Testimi
 • Operacionet e sigurisë
 • Software Development Sigurimit
Pra, në shans off se keni mbi 5 vjet përvojë në fushat e dëshiruara, ju thjesht duhet për të filluar. Megjithatë CISSP nuk ka ardhur me një kosto të ulët. Një shumë e invetment i kërkohet të marrë pjesë në kampet e trajnimit CISSP, CISSP përgatitjen dhe blerjen e materialit të mësuarit CISSP. CISSP kosto provim vetë $600. Pjesa më e madhe e materialit të lirë të arritshme në web është nga i vjetër 10 dizajni domain.

Çfarë është në testin CISSP?

Një udhëtim është i suksesshëm, nëse qëllimet janë të përcaktuara mirë dhe të kuptohet. Kuptimi Testi CISSP, Çfarë është, se si ju provë dhe se sa vështirë është të vënë me të vërtetë ju në bazë të fortë për detyrën gjigant. të gjatë 6 orë 250 pyetjet me shumë zgjedhje, testuar njohuritë tuaja, durimi dhe këmbëngulja. Ajo kërkon një shumë të studimit, testet e praktikës, Përvoja praktike dhe zotërim të fortë konceptuale në fusha të dijes CISSP. Testi përbëhet nga pyetjet me shumë zgjedhje me shpërndarjes përqindje vijim të pyetjeve.
domainsweightage
1. Siguria dhe rrezikut Menaxhimi16%
2. Sigurimit të Pasurive10%
3. Inxhinieri Security12%
4. Komunikimi dhe Network Security12%
5. Identiteti dhe Qasja Menaxhimi13%
6. Vlerësimi i sigurisë dhe Testimi11%
7. Operacionet e sigurisë16%
8. Software Development Sigurimit10%
Total100%
Courtesy ISC2 As you witness the inquiries will be well spread over all spaces and true endeavors must be made to ace every one of the 8 domains. Të gjitha pyetjet në CISSP nuk e mbajnë shenjat e barabarta. Vlera e çdo pyetje varet nga niveli i saj vështirësisë. Përveç këtyre 25 Pyetjet janë eksperimentale të cilat janë të përfshira për qëllime të testimit. Këto pyetje nuk janë vlerësuar për llogaritjen e rezultatin juaj e fundit. In any case you can’t separate between these test questions and the evaluated ones.

Si për t'u përgatitur për Test CISSP

CISSP kërkon njohuri të gjithë 8 domains përmendur më lart. Ju do të duhet katër burimet e mëposhtme për t'u përgatitur për provimin.
 1. Librat
 2. ligjërata Video
 3. CISSP kamp boot ose trajnime CISSP
 4. testet e praktikës
Unë do të shpjegojë secili në burim në detaje
 1. Librat
Zgjedhja juaj e librit do të ju ndihmojë të përcaktojë qëllimin dhe piketa të studimit tuaj. Unë do të të rekomandoja CISSP (ISC)2 Official Professional Certified Information Systems Security Study Guide 7th Edition. Kjo është një prej librit të lartë të vlerësuarat në Amazon me të ndryshme 5 Shqyrtime yll. Libri është i shkruar mirë dhe konciz. Informacioni i dhënë është deri në atë pikë dhe nuk ka asnjë detaj shtesë që nuk është e lidhur me provimin CISSP. Libri është i ndarë në 21 kapitujt që janë kuruar për të bërë leximin dhe të kuptuarit lehtë. Përveç këtij libri kryesor ju gjithmonë mund të konsultoni librat shtesë për të kuptuar të thellë të koncepteve. CISSP All-in-One provimin Guide është një libër i shkëlqyer për të kaluar nëpër tema të tua të dobëta. Megjithatë libri i orientuar detaje duhet të përdoret vetëm si referencë në vend të duke e përdorur atë si një dhe vetëm librit. libra nga Eric Conrad janë gjithashtu vlerësoi dhe shumë vlerësua nga mbajtësve test CISSP.
 1. Ligjeratat Video
A lot of free and paid video lectures that are available in the market. The most effective ones are by Kelly Handerhan në Cybrary. Her lectures are brief, to the point and creates the mindset which is very important for passing CISSP test. CISSP ju vë në një pozitë të menaxherit të rrezikut, kështu që të gjitha vendimet tuaja dhe zgjedhje duhet të bazohet në këtë kontekst. The great news is that lectures the are free of cost.

3. kampet boot CISSP

CISSP market demand has made it an appealing certification which is look for by enormous number of IT security experts. A ton of organizations offer on web and on location CISSP trainings. These CISSP classes give a quick head start for learners and aides in understanding the scope and knowledge areas of CISSP. You can see our comparison at the top of this page for the best CISP training camps accessible.

4. Testet Praktika për Trajnim CISSP

Successful CISSP test attempt depends on big practice sessions. Pyetjet praktikë duhet të shfrytëzohen subjekt mençur dhe në formë përzierje për të konsoliduar ide sigurisë së informacionit. Një shpjegim prapa nivelin e vështirësisë CISSP të jenë të larta është se nuk ka pyetje trajnimi drejtohen pyetje aktuale pyetur në provim. Prandaj pyetje praktikë nga burime të ndryshme duhet të përdoret për të diversifikuar përvojën provë. Disa nga burimet e përdorura nga mua janë
 • Sybex Banka Test: Kjo vjen së bashku me librin dhe shton në mënyrë të konsiderueshme në vlerën. Ka 20 Pyetje për çdo kapitulli së bashku me (4) 250 pyetje provimet plotë.
 • McGraw Hill Praktika e provimeve. Këto pyetje praktikë CISSP dhe ligjërata audio janë zhvilluar nga Shon Harris dhe zhvillimit të ekipit Logjike Sigurimit. Ne kemi punuar shumë për të zhvilluar një seri të plotë të pyetjeve dhe fotografi leksion që do t'ju përgatisë më mirë për CISSP.
*Një mostër nga njëri prej burimeve është i përfshirë në fund

Në vazhdim certifikimit CISSP

Kredenciale CISSP është e vlefshme për tre vjet; shumica e mbajtësit të rinovojë me dorëzimin Edukimin e Vazhdueshëm Profesional (CPE) Kreditë. Ekziston edhe një tarifë vjetore të anëtarësimit $85 nevojshme për të ruajtur certifikimit

Pagat CISSP

Një studim raporton se përqendrimi më i lartë i CISSPs janë të vendosura në DC, NYC dhe Gjeorgjia Atlanta. Qyteti me pagën mesatare më të lartë ishte NYC, që vijnë në në $ 119.840 / vit.

Përqendrimet CISSP Certifikimi

Mbajtësit e certifikimeve CISSP mund të fitoni çertifikatat shtesë në fushat e specializimit. Ka tre mundësi:
 1. Information Systems Security Professional Arkitekturë (CISSP-ISSAP). The architect plays a vital role within the information security department with responsibilities that functionally fit between the C-suite and upper managerial level and the implementation of the security program.
 2. Information Systems Security Engineering Professional (CISSP-ISSEP), një avancuar certifikimit siguria e informacionit të lëshuar nga (ISC)2 që fokusohet në aspektet inxhinierike të sigurisë së informacionit. ISSEP është udhëzues për përfshirjen e sigurisë në projekte, aplikimet, proceset e biznesit, dhe të gjitha sistemet e informacionit.
 3. Sistemet e Informacionit Menaxhimi Security Professional (CISSP-ISSMP), një avancuar certifikimit siguria e informacionit të lëshuar nga (ISC)2 që fokusohet në aspektet e menaxhimit të sigurisë së informacionit. Një përcakton se ISSMP, paraqet, dhe qeveris e programeve të sigurisë të informacionit që tregojnë të menaxhimit dhe lidershipit aftësi
  Mostër Sybex test pyetje
 1. Çfarë krisje të sigurisë përcjell informacionin duke shkruar të dhënat në një zonë të përbashkët të magazinimit, ku një tjetër proces mund të lexoni ?
  1. channel Covert koha
  2. Buffer overflow
  3. channel storage Covert
  4. goditje Maintenance
përgjigje: C A covert storage channel conveys information by writing data to a common storage area where another process can read it. Sigurimi i të dhënave në një mënyrë të tillë paraqet një krisje të sigurisë që lejon përdorues të paautorizuar për të hyrë në të dhënat.  
 1. Në përgjithësi një politikë privacy është projektuar për të mbrojtur atë që?
  1. vetësinë e anëtarit
  2. Liria e publikut
  3. Pronë intelektuale
  4. E drejta e kompanisë për të audituar
përgjigje: D The purpose of a privacy policy is to inform users where the do and do not have privacy benefit of the protection of company’s right to audit and monitor user activity.   Mostrës pyetje CCCure quizzer
 1. Jean është një auditor i brendshëm i cili vazhdimisht përdor shkrimet e auditimit të sistemeve të ndryshme të rrjetit të raporteve të produktit. Në një email të VP e IT, ajo thekson se sa e rëndësishme është se kontrollet e duhura të mbrojtjes janë vënë në vend për të mbrojtur shkrimet e auditimit. I arsyetimit të listuara më poshtë, që është e dobët.
  1. shkrimet pambrojtur auditimit mund të ndryshohet lehtë nga një njeri i bezdisshëm, pas kryerjes së një krimi.
  2. Ndryshimet e pamiratuara për të audituar shkrimet lënduar qëndrueshmërinë dhe efikasitetin e raportimit automating.
  3. shkrimet e auditimit shpesh përmbajnë informata të ndjeshme dhe duhet të mbrohen.
  4. Në rast të një hetimi, një log pambrojtur auditimi mund te konsiderohet si e papranueshme në gjykatë.
  përgjigje: B Unapproved changes to audit logs, të cilat mund të ndikojnë negativisht në procesin automatizimin e raportimit, nuk janë shqetësimi kryesor i sigurisë. shkrimet e auditimit janë të mbrojtura për të siguruar integritetin dhe konfidencialitetin e shkrimet.   Mostrës pyetje McGraw Hill
 1. Cili është hapi i parë në zhvillimin e një PRF(Plan Disaster Recovery)
  1. Identifikimi i të gjitha sistemet kritike dhe funksionet e kompanisë
  2. Vendosni nëse kompania ka nevojë për të kryer një shëtitje-nëpërmjet, paralel ose simulim testi.
  3. Kryen një BIA(Analiza e ndikimit të biznesit)
  4. Intervistojë një përfaqësues nga çdo departament
  përgjigje: C A BIA includes identifying critical systems and functions of a company and interviewing representatives from each department. Pasi të mbështetur menaxhimin nëse forcoi, një analizë e ndikimit të biznesit duhet të kryhet për të identifikuar kërcënimet kompania përballet dhe kostot e mundshme të këtyre kërcënimit.  

Më i lartë 3 Best CISSP Materialet Studimi

CISSP CourseCISSP ExamPracticekapërcejSimpliLearn
Çmimi$499$399$599
Praktika PyetjetN / A9491,250
Mësimet Video35+ Orë23 Orë32 Orë
GaranciAsnjëNë praktikë provim software Vetëm3 Dita Money-Back Guarantee
Qasja në linjë6 Muaj12 Muaj180 Ditët