Kurse CISA & vërtetim

Kurse CISA & vërtetim

Duke menduar në lidhje me marrjen e Certification Cisa? Shanset janë që ju keni bërë kërkime mbi procesin e certifikimit CISA. Por çfarë e ardhshme në rendin e ditës? Këto këshilla për certifikim CISA kanë për qëllim për të ndihmuar të bëni lëvizje tuaj të ardhshëm me kujdes. Vazhdoni leximin për të gjetur se sa më të mirë të trajtuar këtë provim të veçantë, dos dhe Don'ts për të kaluar për herë të parë, dhe pika të rëndësishme për të përdorur së bashku udhëtimin tuaj!   A nuk duan të presin? Get filluar me mira materiale CISA studimore & Zbritje këtu.

Pse të marrë një certifikim CISA?

Bota e auditimit të sigurisë së informacionit po rritet me ritme eksponenciale. Kërkesa për auditorët e sigurisë e informacionit është rritur vit pas Year.With të gjitha ndryshimet e fundit në të dhe të biznesit në përgjithësi, Shtrirja për Cisa profesionistë të certifikuar është rritur. Këto ndryshime dhe më shumë janë duke inkurajuar një mori të profesionistëve të reja të sigurisë për të marrë provimin Cisa. Shumë institucione të mëdha financiare dhe bankat në të gjithë botën kanë filluar punësimin Cisa kandidatëve të certifikuara për të siguruar vlerësimet më efektive të sigurisë. Kjo mbart lajme të madhe për ata prej nesh që janë certifikuar si pagat dhe përfitimet janë në rritje në të gjithë bordit.

Sa e vështirë është provimin CISA?

Ne nuk jemi shaka kur themi provimi CISA është një nga më të vështira rreth. Është edhe e njohur për një më pak se yjor Pass-normat. Ndërsa ISACA, (zyrtarët administrojnë provimit) kanë ndaluar informacion botuese në lidhje me Pass-normat e në vitet e fundit, reagimet sugjerojnë se më pak se gjysma e kandidatëve të kalojë. Pas të gjitha fundjavë dhe koha që ju të vënë në studion kjo është gjëja e fundit që ju doni të bëni është të dështojnë CISA.

Më i lartë 3 Arsyet Ju mund të dështojnë CISA provimin

 1. Pyetjet janë subjektive dhe nganjëherë i paqartë ose i paqartë.
 2. Fokusi është në mësimin përmendësh dhe të mësuarit përmendësh.
 3. CISA nuk është një test shitës të veçantë.

Si për të studiuar për provimin CISA?

Këto janë këshilla më e rëndësishme që të mbani në mend kur u përgatitur për provimin CISA.

1. Bëhuni një kontabilist

CISA fokusohet në aplikimet botës reale, kështu që duke qenë një konsumues provimit ekspert nuk do të ju ndihmojë këtu. Ju do të duhet për të mprehur ju atë të auditimit dhe të kontabilitetit aftësi ose tjetër.

2. Lexo CISA materialet më të rëndësishme Studimi

Ju do të keni një marrëdhënie dashuri-urrejtje me CRM nga ISACA. Kjo nuk është saktësisht emocionuese, por kjo është një udhëzues gjithëpërfshirës për të gjithë kandidatët. CRM ka detajet që ju duhet në lidhje me provimin plus përcakton rolet dhe përgjegjësitë e auditorëve është. Kjo është një duhet të ketë udhëzues studim për të gjithë mbajtësve provimit Cisa dhe ju më mirë të lexoni atë më shumë se një herë çift në qoftë se ju doni të kalojnë.

3. Planifikues CISA Studimi

Planifikimi kohën e studimit do të jetë vendimtar për suksesin tuaj. Nëse ju punoni me kohë të plotë që ju do të duhet të paktën disa muaj për të përgatitur. Set mënjanë të paktën 1-2 orë në natë për të ulen dhe të rras. Recommended CISA Studimi Times
 • 35% në manualin
 • 20% në stërvitje
 • 45% të simulimeve / testet e praktikës

4. Përdorni materialet studimore Pa Cisa

ISACA ka një shumë të asaj që ju duhet të merrni filluar.

5. Praktike Përvoja Auditimit Sigurimit të Informacionit

Ju do të dëshironi të gjejë miq dhe të njihen me proceset e IT sigurisë ASAP. Getting duart në përvojën do patjetër që ai të dobishme në udhëtimin tuaj për t'u bërë të certifikuar. Auditimet e sigurisë Informacion janë të ndryshme nga auditimet financiare dhe burimeve kështu që ju do të duhet të ketë një ide e mirë të proceseve të biznesit të kërkuara. Kërkojnë nga profesionistë të tjerë Cisa në LinkedIn apo vende të tjera të mediave sociale për të ndihmuar të njoh veten me rolet dhe përgjegjësitë. Më mirë akoma ato mund të jenë në gjendje të ju japin me edhe më shumë këshilla apo truket.

6. Kurse CISA

Ka shumë zgjedhje të mëdha kur është fjala për Kurse Parashkollë CISA. Ata janë ofruar zakonisht online ose live online. Çdo koncept ka se është pro dhe kundër. Nëse ju doni për të kaluar pastaj ju patjetër do të dëshironi të marr të paktën një edhe më lart dhe përtej materialeve pa Cisa studimore në dispozicion në të gjithë web. Kurset më të mira CISA përfshijnë provimet praktikë, Video ligjërata, Lot e McQ-së dhe mbështetjen instruktor. Edhe pse CISA nuk është e lehtë, me planifikimin e duhur, vendosmëri, dhe udhëzimi drejtë, pastrimin e provimit në provoni tuaj 1 është padyshim e mundur. Nëse ju keni ndjekur këshilla dhe truket e paraqitura në këtë nen dhe ka krijuar një studim-plan përshtatur për ju dhe nevojat tuaja unike, kalueshmërisë është pothuajse një e dhënë.

Çfarë janë Mirë Rishikimi CISA Courses 2018?

CISA Courses Shkarko kurs CISA PrepCISA Provimi Prep CourseBest CISA Exam Prep Courses Best Certified Information Systems Auditor Prep Course
RENDITJA

#1

#2

#3

#4

OVERALL RATING
KOMPANISËCISA SuperReviewSimpliLearn CISA CourseGryfina CISA Prep CourseCISA ExamPractice
ÇMIMI$600 $449 Get Coupon $599 $450 Trego Coupon$347 $267 Trego Coupon$599 $499 merrni zbritje
Zgjedhje të shumëfishta PYETJE900+791,650+N / A
Praktika e provimeve4 Full Simulation Exams5 Full Simulation Examsi pakufizuarN / A
LIGJËRIMET VIDEO30-40 Orë27 OrëN / A15 Orë
KURS HYRJA6 Muaj6 Muaj12 Muaj6 Muaj
GARANCITË6 Month Extension If You Don’t Pass3 Day Money-Back GuaranteePass ose rimbursimAsnjë
KURS TË REJATÇdo 6 muajcrossIconcrossIcon
CERTIFIKATA & 40+ KREDITË CPEcrossIcon
INSTRUKTOR Mbështetjen e-mailcrossIconcrossIconcrossIcon
INSTRUKTOR Mbështetjen e telefonitcrossIconcrossIconcrossIcon
DEMO FALASProvo tani!
Read Full ANALIZALexoni rishikim të plotëLexoni rishikim të plotëLexoni rishikim të plotëLexoni rishikim të plotë
Get StartedFILLO TANIFILLO TANIFILLO TANIFILLO TANI
 

Surgent CISA Review Course Online

Surgent CISA Training OnlineVLERËSUAR: Surgent CISA Review ka mbi 20 years of experience under the Exam Matrix CISA brand and leads the CISA review industry in product development and innovative technology. Despite it’s new name this course has helped thousands of people pass the CISA exam over the years and if you want to remove all doubts about failing your exam then this is your best bet.

exammatrix mësuarit adaptive

Surgent CISA Review Features

 • Unique Adaptive Learning Technology
 • 1650+ Mulitiple Choice Questions- with full text answers!
 • Unlimited Practice Exams
 • Trending Scores
 • Desktop, Mobile, & Tablet Compatible
 • PDF Textbook Included
 • FREE Automatic Content Updates
 • Pass Guarantee
 

GO TO SURGENT CISA REVIEW!

 

Surgent’s Adaptive Learning Software

Surgent CISA Review Course Online Surgent CISA Review software has an easy to use interface that makes it easy to track your progress in great detail. Ajo përdor "teknologji adaptive-learning", e cila ju lejon të krijoni një program të përshtatur studimi që caters për nevojat tuaja specifike. Ky është një mjet i shkëlqyer për t'ju ndihmuar të identifikoni fushat tuaj të dobët dhe temat që ju duhet të shpenzojnë më shumë kohë në. Duke u fokusuar studimeve tuaja në fushat që ju duhet më së shumti, ju jeni në gjendje të zgjedh kohën e studimit dhe të mbajë më shumë informacion. Programet e tyre ka një funksion të raportimit ndërtuar në atë e cila ju lejon për të parë me lehtësi një raport progresi, Raporti referencë, ose rezultatet Sesioni juaj të kaluar. Ju mund të zgjidhni për të parë secili prej këtyre raporteve ose në një format të hollësishëm ose të përmbledhur në varësi të asaj që ju po kërkoni.

Praktika Pyetjet

Their complete CISA review course comes equipped with over 1,650 pyetjet me shumë zgjedhje. Edhe pse ka kurse atje me më shumë pyetjeve praktikë, Surgent CISA prides themselves on having the most difficult and relevant ones, shumë të cilat kanë ardhur drejtpërdrejt nga provimet e mëparshme. All questions come with detailed explanations most contain a link to the page(s) in the book that covers the content relevant to that specific question.

Qasja kurs dhe praktika Provimet

The Surgent Certified Information Systems Auditor review course gives you 12 muaj qasje në materialin e tyre në internet, si dhe provime praktikë pakufizuar. Këto simuluar ambientin kompjuterik provimit ju do të shihni në ditën aktual tuaj provimit dhe të përfshijë të njëjtat mjete dhe funksionalitetin. Kjo do t'ju ndihmojë të përgatiten për kur ju të vërtetë të marrë provimin duke minimizuar ankthin tuaj provë dhe rritjen e nivelit tuaj të përgatitjes.

Pass ose rimbursim Garanci

Surgent CISA Review guarantees that you will pass the CISA exam or they will refund your money. To find out about the details, select Pass or Refund Guarantee from their main menu bar’s “Për” bjerë poshtë listën e tab.

Çmimi

The Surgent CISA course costs $419 but is currently marked down to $349. Save $70 me një zbritje të veçantë Crush sot! Trego Coupon  

GO TO SURGENT CISA REVIEW!


 

Surgent CISA Breakdown

Surgent CISA Pikat e forta
1.Software Learning Adaptive
2.1,650 Praktika Pyetjet
3.12 muaj Access
4.Pass Guarantee
5.Më të vështira dhe të rëndësishme Praktika Pyetjet
 

Gryfina CISA Rishikimi

  VLERËSUAR: Gryfin Test Prep makes a great CISA exam review course that is based on two main ideas: mësuarit adaptive dhe minimalism. Duke ofruar të domosdoshme zhveshur, shoqëruar me adaptive përfshirë dhe teknologji të përshtatshëm, Ky kurs është ofruar me një çmim shumë më të ulët se konkurrentët pa sakrifikuar në cilësinë. The Gryfin CISA exam review course comes replete with 1,600+ Pyetjet praktikë, 12 months of access, and a number of other great features. Despite these great offerings, megjithatë, the course is hundreds of dollars less than what is available from other test prep companies.

PROS

1. Software Learning Adaptive

TheGryfin CISA exam review course is so effective because of one unique asset: its adaptive learning software. This technology enables each user to have a customized learning program and greatly increases the chances of passing the test. Basically, you take an assessment that comprises several sections of multiple choice questions. Then, based on your performance, the course engineers a specific study plan for your needs—you essentially test out of certain topics. Gryfin’s adaptive learning platform generates questions based on your strengths and weaknesses, allowing you to improve upon areas with which you are struggling. No more wasted time studying the same old materials—Gryfin focuses your learning on what you need to know, not what you already understand.

2. Pass ose rimbursim Garanci

Gryfin Test Prep 100% Pass GuaranteeWhile some companies may be reluctant to offer this type of assurance, Gryfin fully stands behind its products. This is why it’s able to provide this pass or refund guarantee. If you qualify, you’re able to get your money back. Gjithashtu, if you don’t pass the exam within the allotted access period but still want to use the Gryfin review course, you can sign back up for half price. This means that you’ll get an unparalleled amount of time to study for a fraction of the price.

3. Çmimi

You’re not going to find a better option with regard to price. It’s that simple—other courses will cost you hundreds of dollars more, despite not having much more to offer. This type of value is a differentiating factor for the Gryfin CISA review course. Given that you’re still getting a great prep tool, it’s hard to overlook this excellent price point.

4. Access Period

Gryfin Test Prep AffordabilityThe other courses in the CISA prep world tend to provide 5-6 months of access, which some would consider plenty of time. Gryfin gives you a little more wiggle room, as it allows for an entire year of use before the time period expires. If you’re the type that has a busy schedule or if you simply will require more studying to ensure passage, this is the course for you!

5. Multiple Choice Questions

While the other courses may rely on the use of full simulation exams to justify their price points, Gryfin’s offering provides you with more multiple choice questions—many more questions, në fakt! With more than 1,600 pyetjet me shumë zgjedhje, it blows the competition out of the water. Kjo është bërë në mënyrë që mbajtësve potencial provë të marrë një shans për të përdorur software adaptive të mësuarit dhe të zotëruar çdo temë.

6. Ease of Use

Ky kurs është i dizajnuar me përdoruesit në mendje, si pult dhe paraqitjen janë shumë intuitive dhe minimale në lidhje me butona dhe rrëmujë. Ju nuk jeni do të ketë një pasuri e tipare në dispozicion në fingertips tuaj, por ky ishte rezultati i dëshiruar për Gryfin Test Prep. Substanca mbi stilin ishte emri i lojës për këtë ofertë dhe kjo tregon. You’re going to be in and out of study sessions in no time—no gimmicks and frills will save you time and money!

CON

Simplicity

Some people prefer the simple method, but if that’s not you, then this may not be your best bet. If you’re the type of studier who needs a video lecture that’s full of exciting popups and flashy graphics, then steer clear of this course. For self-studiers who can motivate themselves, this is a perfect balance of cost and comprehensive questions. For those who like a little pizazz, look to another course.

Ideal User

The ideal user for this course is someone who can self-motivate, get right to business, and learn by doing rather than listening or watching. The Gryfin Test Prep strategy is based on adaptive learning technology replacing video lectures or fancy dashboard and unnecessary metrics. If you were the person in college who skipped the group study sessions and was fine studying on your own at the library, this is for you. If Gryfin Test Prep was a car, it would be a Toyota or Honda—it’s a dependable course, but it doesn’t attract any attention with it’s design. Simple and reliable, that’s the name of the game. This will get you from point A to point B on a budget and within your desired timeframe. What more could you want?

My Suggestion

When it comes to review courses for the CISA exam, it’s a matter of determining which prep program will work best for you. If you want the most affordable option, this is your course. Sure, it lacks all of the gimmicks that other options may have, but it’s going to be enough to help you pass. It’s good enough to make this list, but it’s not going to blow you away. But, with its great guarantee and adaptive learning, you won’t be disappointed you made this purchase! GO TO GRYFIN CISA REVIEW!
 

Summary of Course Features

 • Top-Level Instructor Sourced Content
 • Software Learning Adaptive
 • 1,600+ Multiple Choice Questions
 • Pass ose rimbursim Garanci
 • 12 Months Of Online Access
 • Customizable Study Plans

Çmimeve

CISA Exam Full Course Çmimi: $347 $267 Trego Coupon Includes: 12 months of access to full review course, më shumë se 1,600 pyetjet me shumë zgjedhje, adaptive learning software that adjusts to your strengths and weaknesses, expert-source questions, a pass or refund guarantee, customizable study plans, easy-to-use dashboard and layout, and so much more. GO TO GRYFIN CISA REVIEW!
 

Gryfina CISA Review Course Info

Gryfina CISA Rishikimi Pikat e forta
1.Software Learning Adaptive
2.Pass ose rimbursim Garanci
3.Çmimi
4.Access Period
5.Multiple Choice Questions

CISA SuperReview

akciza-superreviewVLERËSUAR:

CISA SuperReview u krijua nga Allen Keele, që vjen në të gjithë si jashtëzakonisht i ditur në lidhje me provimin CISA drejtë nga modulit të parë të kursit të tij. Allen është mësues i madh i cili është në gjendje të qartë dhe koncize të shpjegojë materialin provë. CISA Super Rishikimi kërkon përafërsisht 30-40 Orët e studimit të përfunduar, dhe ajo përmban mbi 600 slides transmetuar. Ai gjithashtu përmban mbi 890 Pyetjet praktikë, të cilat mbulojnë gjithë 5 nga domenet Cisa në provim. Çdo mësim brenda një moduli fillon me një test para-vlerësimit dhe përfundon me një test post-vlerësimit. Përveç kësaj, secili modul përfundon me një test që përfshin të gjitha pyetjet praktikë nga ajo modul. Super Rishikimi CISA lë asnjë bazë mbetur zbuluar.

Provimit-Identike Praktika Testet

Kursi përfshin gjithashtu 4 provimet praktikë në kohën e duhur të cilat përmbajnë 200 Pyetjet e zgjedhur rastësisht secili. Kjo është e njëjtë si format provimin aktuale CISA dhe do të ju ndihmojë të merrni të rehatshme përgjigjur kaq shumë pyetje, ndërsa tuaj në orën. Kjo me të vërtetë është një provim prep CISA në steroid!

Sigurisht Cisa Karakteristika të tjera kursit

Nuk është një shumë e materialit në këtë kurs, që do të thotë se është patjetër me vlerë të përmendet se interface dhe organizimi i përmbajtjes është shumë e thjeshtë dhe të lehtë për t'u përdorur. Pra, cilado pjesë e kursit ju keni nevojë për qasje në një kohë të caktuar, ju jeni gjithmonë vetëm një klik larg. Ka gjithashtu një funksion kërkimi për ato raste kur ju duhet me të vërtetë të ngushtuar atë poshtë në drejtim të asaj info ju duhet për të gjetur. CISA Super Rishikimi ka një funksion automatik bookmark që kujton ku ju la off, kështu që ju mund të rifillojë vetëm në pikën e duhur në kursin pa pasur nevojë për të kërkuar për atë pasi ju identifikoheni. Ky kurs mund të arrihen nga çdo kompjuter, kudo në botë, në çdo kohë.

Shërbimi ndaj klientit dhe Mbështetje

Gjëja më e mirë në lidhje me këtë kurs edhe pse është mirëmbajtja e vazhdueshme e autorit të saj dhe mënyrën se si ai përgjigjet për studentët pyetje në mënyrë të qartë dhe të shpejtë. Ai përditëson kursin dy herë në vit, e cila është veçanërisht e rëndësishme kur ju e konsideroni se materiali CISA provimit modifikohet kohë pas kohe. Të gjitha të rejat me këtë kurs përfshijnë ato modifikime provimit. Siç u përmend më lart, Allen (autori) është madhështor në mbështetjen e klientëve. Ai pranon se edhe pse materiali i tij e bën çdo gjë të qartë super, atje do të vazhdojë të ketë raste kur ju nuk mund të mjaft të kuptoj diçka jashtë, dhe kjo është kur ai do të jetë në dorë për të ju jap përgjigje brenda vetëm disa orë të shkurtër.

preview_now_2Pa pagesë Online Demo

Para se të angazhohen për ndonjë gjë, ju mund ta provoni përzënë këtë kurs për të parë të dorës së parë vlerën e përgjithshme ajo ofron duke kontrolluar jashtë tyre Pa pagesë Online Demo. Kjo ju jep mundësinë për të gjetur nëse ky kurs përshtatet mirë me stilin tuaj personal të mësuarit dhe preferencat.

Çmimi

Pra, çfarë është çmimi për Super Rishikimit CISA? Mirë, kjo nuk është më e shtrenjtë, dhe kjo nuk është më e lirë ose. Për shumicën e produkteve, ju shpesh të gjeni se opsioni i vlerës së mirë është diku në mes në aspektin e çmimeve, dhe unë mendoj se është rasti këtu. Çmimi total paketa është $449.95, dhe për që ju të merrni qasje në të gjitha materialet për 180 ditë dhe kanë qasje të pakufizuar në to në atë kohë. Ju gjithashtu merrni një garanci kurs që ju lejon të përdorni kursin për një shtesë 6 muaj për të lira në qoftë se ju nuk provimin Cisa në kohën tuaj të parë përmes.

FREE Kredite CPE

Ndoshta një nga arsyet më të mëdha për të zgjedhur Cisa Super shqyrtim është që pasi të keni kaluar provimin tuaj CISA (dhe ju do të kalojë, apo pse do të ofrojë Allen garancinë e shfaqur me siper?) ju do të merrni një certifikatë e cila ju jep 40 arsimim të vazhdueshëm profesional (CPE) Kreditë. Ju do të duhet 40 prej tyre në vit për të ruajtur certifikimit tuaj Cisa pavarësisht nga të cilat natyrisht ju zgjidhni, kështu që duke zgjedhur këtë një do të ju kursejnë një ton të kohës, energjisë, dhe të holla! SHKO TEK CISA SUPERREVIEW!
 

CISA SuperReview Breakdown

CISA SuperReview Pikat e forta
1.Provimit-Identike Praktika Testet
2.E thjeshtë dhe e lehtë për t'u përdorur
3.Mbështetje tmerrshëm Customer
4.Pa pagesë Online Demo
5.Pa pagesë Kredite CPE
   

ExamMatrix CISA Rishikimi

Surgent CISA Training OnlineVLERËSUAR: ExamMatrix CISA Rishikimi ka mbi 20 vjet përvojë dhe drejton industrinë shqyrtim Cisa në zhvillimin e produkteve dhe teknologji inovative. New for this year ExamMatrix CISA is now Surgent CISA Review. Despite it’s new name this course has helped thousands of people pass the CISA exam over the years and if you want to remove all doubts about failing your exam then this is your best bet.

exammatrix mësuarit adaptive

Program

Surgent CISA Review software has an easy to use interface that makes it easy to track your progress in great detail. Ajo përdor "teknologji adaptive-learning", e cila ju lejon të krijoni një program të përshtatur studimi që caters për nevojat tuaja specifike. Ky është një mjet i shkëlqyer për t'ju ndihmuar të identifikoni fushat tuaj të dobët dhe temat që ju duhet të shpenzojnë më shumë kohë në. Duke u fokusuar studimeve tuaja në fushat që ju duhet më së shumti, ju jeni në gjendje të zgjedh kohën e studimit dhe të mbajë më shumë informacion. Programet e tyre ka një funksion të raportimit ndërtuar në atë e cila ju lejon për të parë me lehtësi një raport progresi, Raporti referencë, ose rezultatet Sesioni juaj të kaluar. Ju mund të zgjidhni për të parë secili prej këtyre raporteve ose në një format të hollësishëm ose të përmbledhur në varësi të asaj që ju po kërkoni.

Praktika Pyetjet

Their complete CISA review course comes equipped with over 1,650 pyetjet me shumë zgjedhje. Edhe pse ka kurse atje me më shumë pyetjeve praktikë, Surgent CISA prides themselves on having the most difficult and relevant ones, shumë të cilat kanë ardhur drejtpërdrejt nga provimet e mëparshme. All questions come with detailed explanations most contain a link to the page(s) in the book that covers the content relevant to that specific question.

Praktika e provimeveQasja kurs dhe praktika Provimet

The Surgent Certified Information Systems Auditor review course gives you 12 muaj qasje në materialin e tyre në internet, si dhe provime praktikë pakufizuar. Këto simuluar ambientin kompjuterik provimit ju do të shihni në ditën aktual tuaj provimit dhe të përfshijë të njëjtat mjete dhe funksionalitetin. Kjo do t'ju ndihmojë të përgatiten për kur ju të vërtetë të marrë provimin duke minimizuar ankthin tuaj provë dhe rritjen e nivelit tuaj të përgatitjes.

Pass ose rimbursim Garanci

Surgent CISA Review guarantees that you will pass the CISA exam or they will refund your money. To find out about the details, select Pass or Refund Guarantee from their main menu bar’s “Për” bjerë poshtë listën e tab.

Çmimi

The Surgent CISA course costs $349. Or if you just want to purchase their Theory Reference book then that will cost you $55. Save $70 me një zbritje të veçantë Crush sot! Trego Coupon   GO TO EXAMMATRIX!
 

Surgent CISA Breakdown

Surgent CISA Pikat e forta
1.Software Learning Adaptive
2.1,650 Praktika Pyetjet
3.12 muaj Access
4.Pass Guarantee
5.Më të vështira dhe të rëndësishme Praktika Pyetjet