Mirë e trajnimit CISSP Online Courses

CISSP kurse online trajnimit

Zgjedhja e drejtë kurs trajnimi CISSP është një nga vendimet më të rëndësishme që ju do të bëni në udhëtimin tuaj për të bërë një të Sigurimit Certified Information Systems Professional.

Dallimi në mes kaluar me sukses apo dështim të provimit CISSP në masë të madhe varet nga sa mirë materialet e studimit shkojë me stilin tuaj të të mësuarit dhe orarin. Ju do të ketë kaluar qindra apo edhe mijëra orë studiuar, kështu që është e rëndësishme për të gjetur udhëzues studim që është e drejtë për ju. Duke përdorur kursin e gabuar prep mund të shkaktojë ju për të shënuar më të ulët dhe të dështojnë provimin tuaj, ju kushton muaj të kohës së studimit dhe pagesa shtesë provimit. Shtrydhje është këtu për të siguruar që nuk do të ndodhë!

Kështu që këtu është një lajm i mirë: ne kemi hulumtuar personalisht të gjitha kurset online të mirë CISSP në treg për të bërë gjërat më të lehtë për ju! Grafiku krahasim më poshtë do të ju ndihmojë të përcaktuar se cila i përshtatet më mirë nevojave tuaja.

Dhënia e informacioneve shpjeguese: Ju lutem vini re se disa nga lidhjet më poshtë janë lidhjet Filialin, dhe pa kosto shtesë për ju, Unë do të fitoni një tarifë referimi qoftë se ju vendosni për të investuar në një kurs të listuara më poshtë. Please only use my links if you feel that I have helped you in your review course decision.

 

CISSP Training Course Discounts & krahasimet

Kurse CISSPCISSP Materiale Studimi Shkarko Course CISSP Test Prep sigurisht më të mirë CISSP RishikimiTop CISSP Test Prep Course
RENDITJA

#1

#2

#3

#4

#5

Vlerësimi i përgjithshëm
WEBSITESimplilearn CISSPGraduate X CISSPCISSP ExamPractice Master i Projektit CISSPkapërcimin e CISSP
ÇMIMI$2,899 $2,320
Trego Coupon
$489 $391
Trego Coupon
$699 $499
merrni zbritje
$335 $399
PYETJE praktikë1,2501,500 N / AN / A949
Mësimet video32 Orë 50+ Orë35+ Orë 10+ Orë23 Orë
KREDITË CPE OFRUAR35 CPEs / 30 PDUs 35 CPEs32 CPEs 30 CPEsAsnjë
FORMATI Online, Vetë-paced Online, Vetë-pacedOnline, Vetë-paced Online, Vetë-paced Online, Vetë-paced
GARANCIA3 Dita Money-Back Guarantee 30 Dita Money-Back GuaranteeAsnjë 30 Dita Money-Back GuaranteeNë praktikë provim software Vetëm
DEMO FALASYesMarkYesMarkYesMarkYesMarkPraktika provimin Software Demo
Full-length Praktika e provimeveYesMarkYesMark10 Kuize YesMark
PROGRESI NDJEKJAYesMarkYesMarkYesMark YesMark
Celular MiqësoreYesMarkYesMark
PHONE / mbështetjen e-mail Po, Plus chat anytime 24/5!YesMark YesMark
ONLINE HYRJA6 Muaj 6 Muaj6 Muaj 12 Muaj 12 Muaj
Get StartedFILLO TANI FILLO TANIFILLO TANIFILLO TANIFILLO TANI

1. SimpliLearn CISSP Prep Course

Best CISSP exam prep courses

Vlerësimi i përgjithshëm:

Money-Back Guarantee: SimpliLearn ofron nxënësit e tyre një 3 ditë garanci para-mbrapa. Nëse ju nuk janë të kënaqur me kursin brenda e parë 3 Ditët e përdorimit ju mund të kërkoni paratë tuaja mbrapa aq kohë sa ju nuk e keni në disponim më shumë se 50% i kursit.
Provimet Simulimi: Ky trajnim ju ofron me 5 CISSP Provimet Simulimi. Çdo provim përbëhet nga 250 Pyetjet për një total prej 1,250 Pyetjet internet. Provimet kanë për qëllim për të simuluar provimin e vërtetë CISSP dhe do t'ju lejojë të ndjekur progresin tuaj dhe aftësi në fusha të ndryshme.
Kredite CPE: CISSP SimpliLearn numëron drejt juaj 35 Edukimit të vazhdueshëm profesional (CPE) Kredite ose 30 Njësitë Zhvillimi profesional (PDUs). Ky trajnim mund të jetë një mënyrë e madhe për të mbajtur me kërkesat tuaja të vazhdueshme profesionale të arsimit.

GO TO SIMPLILEARN CISSP

 

2. Graduate X CISSP Review Course

Vlerësimi i përgjithshëm:

 

In-Depth Video Lessons: Me mbi 330 videos explaining that are regularly updated with all the key topics in detail you’ll never get lost. Best of all their platform is very mobile friendly. This gives you the option to study on your own time whether it’s on a beach, bus or just at home on the couch.
Unmatched Value: GraduateX comes in at a really affordable price. While other competitors cost thousands they are less than half and offer their students a solid 30 ditë garanci para-mbrapa. Nëse ju nuk janë të kënaqur me kursin brenda e parë 30 days of usage you can request your money back.
(ISC)2 Approved & Kredite CPE: Very few CISSP courses are actually approved. This is a huge advantage that other courses don’t yet offer. GraduateX’s CISSP counts towards your 35 Edukimit të vazhdueshëm profesional (CPE) Credits. Ky trajnim mund të jetë një mënyrë e madhe për të mbajtur me kërkesat tuaja të vazhdueshme profesionale të arsimit.
Visual Experience: You’re going to get the best of what the web has to offer with this product, as the visual layout of the course is amazing. GraduateX does a great job in presenting information in a simple manner, but still using advanced design tools to give you exactly what you need to ace the test.

GO TO GRADUATEX CISSP

 

 

2. CISSP ExamPractice

Certified Information Systems Security Professional Exam Prep

Vlerësimi i përgjithshëm:

Flexible Lessons: The on-demand CISSP Boot Camp Course is taught by Shon Harris and David Miller through interactive lessons designed for your busy schedule. You have the option to complete the curriculum in order, or re-visit training lessons as many times as you like.
CPE Credits Included: When you complete the CISSP review course, you will also have completed 32 CPE credits that can go towards other requirements for your CISSP license. You will also be given a course certificate to prove the completion of the CPE credits.
Pa pagesë Demo: CISSP Exam Practice offers a free demo for you to test out the interactive lessons. Të gjithë ju duhet të bëni është të klikoni "Kursi Demo" button në faqen përshkrimin e kursit CISSP dhe ju do të jetë në gjendje për të provoni disa mësime.
Training Video: Ky kurs ju ofron një shans i madh për të simuluar mjediset e ardhshme të punës dhe të luajë jashtë skenare të jetës reale me pakrahasueshëm trajnimin e saj I plotë video-lëvizje. Me opsione të tilla të gjera në lidhje me këtë, ju do të jenë të përgatitur për ditën e provimit në asnjë kohë, sidomos duke pasur parasysh cilësinë e madhe e mësimit që vjen me çdo kurs.

SHKO TEK CISSP EXAMPRACTICE

 

3. Master of Project Academy CISSP

Top CISSP Test Prep Course

Vlerësimi i përgjithshëm:

Flexible Lessons: The on-demand CISSP Boot Camp Course is taught by Mohamed Atif a consultant and certified instructor with more than 20 years of experience. Mohamed has a long list of certifications and great overall student reviews.
CPE Credits Included: When you complete the CISSP review course, you will also have completed 30 CPE credits that can go towards other requirements for your CISSP license. You will also be given a course certificate to prove the completion of the CPE credits.
Pa pagesë Demo: Master of Project Academy CISSP includes a free demo for you to test out the lessons. All you need to do is click the “Preview” button on the CISSP course description page and you will be able to try out several lessons.
Money-Back Guarantee: MPA offers their students a 30 ditë garanci para-mbrapa. Nëse ju nuk janë të kënaqur me kursin brenda e parë 30 Ditët e përdorimit ju mund të kërkoni paratë tuaja mbrapa aq kohë sa ju nuk e keni në disponim më shumë se 50% i kursit.

GO TO MASTER OF PROJECT ACADEMY

4. kapërcimin e CISSP

Free CISSP exam practice

Vlerësimi i përgjithshëm:

Mbështetje Student: Studentë të regjistruar në këtë kurs eLearning do të kenë qasje në një çështje ekspert subjekt gjallë që mund t'iu përgjigjur pyetjeve dhe të ndihmojë përgjatë rrugës për në certifikimit CISSP. Duke pasur një ekspert në dispozicion është një tipar fantastike, si ajo lejon kandidatët CISSP për të marrë përgjigje të dobishme dhe të sakta në pyetjet e tyre.
Përmbajtja e kursit: Ju mund të merrni më shumë nga kursit Transcender eLearning duke i kombinuar atë me programin e tyre të provimit praktikë. Kombinuar 2 pjesë e këtij kursi ju jep 23 orë të mësimit të kursit, 949 Pyetjet praktikë, dhe 1,040 flashcards për të rishikuar. Programi provimin e praktikës është një shtesë $169 dhe ju lejon të rregulloje përvojën tuaj nëpërmjet marrjes së provimeve në kohën e duhur, zgjedhjen që objektivat ju dëshironi për t'u testuar në, dhe syze me veten me flashcards.
Pa pagesë Demo: Ata janë aq të sigurt në programin e tyre provimin e praktikës që ata ofrojnë një demo të lirë të saj. Studentët do të duhet për të krijuar një llogari falas dhe të lejojë pop-ups në shfletuesin e tyre të internetit për të hyrë në demo. Demo lejon nxënësit të merrni një ide të mirë se si punojnë Provimet Transcender s praktikë CISSP. Kursi eLearning nuk ka një demo të lirë, por demo provimin e praktikës duhet të ju jap një ide të përgjithshme të asaj se si veprat e kursit.
Fleksibiliteti: Duke pasur mundësi të shumta studimore me qasje afatgjate e bën të Transcender CISSP trajnimit një zgjedhje e shkëlqyer dhe fleksibël për të gjitha llojet e nxënësve.

GO TO TRANSCENDER CISSP

 


CISSP Certification Tips & Tricks

The ever changing cyber world of information technology is growing at an enormous pace. The dependence of governments, business and people on the IT infrastructure has made it an attractive jackpot for criminals. The cost of cyber attacks, vandalism and hacking have cost companies billions. Latest wanna-cry ransomware attack has already expose several vulnerabilities.

An important reason for failed security measures that cripple in front of advance threats is the incompetency of information security professionals. IT security is normally considered a job of high tech professionals expert in coding, scripting but with no business acumen. This has resulted in efforts that were not aligned with business objectives and goals.

Several certifications are available in market that accredit the expertise of information security professionals. The certifications help potential recruiters and market as a whole to verify the information security expertise of a professional. In the sea of growing certifications Certified Information System Security Professional (CISSP) emerged as the gold standard due to its excellent alignment between technical expertise and business knowledge. CISSP is the most globally recognized certification in the information security market. Required by the world’s most security-conscious organizations, CISSP is the industry-leading credential that assures you have the deep technical and managerial knowledge and experience to effectively design, engineer, and manage the overall security posture of an organization.

Definition and purpose of CISSP is clearly elaborated by ISC2, the organization that conducts CISSP certification program. They state

The vendor-neutral CISSP certification is the ideal credential for those with proven deep technical and managerial competence, skills, experience, and credibility to design, engineer, implement, and manage their overall information security program to protect organizations from growing sophisticated attacks

Hence CISSP exam tests and verify the person’s knowledge and skills both in technical and managerial domains. In the following section I will elaborate various questions that arise in the mind of CISSP aspirants.

How Can I Pass The CISSP?

You can if you have 5 years of information security experience in any two fields out of 8 domains of CISSP and you pass the test. CISSP covers a wide array of topics and that makes it worthy. The 8 domains of CISSP are

 • Siguria dhe rrezikut Menaxhimi
 • Sigurimit të Pasurive
 • Security Engineering
 • Communications and Network Security
 • Identiteti dhe Qasja Menaxhimi
 • Security Assessment and Testing
 • Operacionet e sigurisë
 • Software Development Sigurimit

So if you have more than 5 years of experience in the desired fields, you just have to get started. However CISSP does not come at a cheap cost. A considerable amount of investment is required attending CISSP boot camps, CISSP training and buying CISSP learning material. CISSP exam itself cost $600. Most of the free material available on internet is from old 10 domains pattern.

What Is On The CISSP Test?

A successful journey starts once the goal is well defined and understood. Kuptimi Testi CISSP, Çfarë është, se si ju provë dhe se sa vështirë është të vënë me të vërtetë ju në bazë të fortë për detyrën gjigant. të gjatë 6 orë 250 shumëfishta zgjedhje pyetjeve të testit, testuar njohuritë tuaja, durimi dhe këmbëngulja. Ajo kërkon një shumë të studimit, testet e praktikës, Përvoja praktike dhe zotërim të fortë konceptuale në fusha të dijes CISSP.

Testi përbëhet nga pyetjet me shumë zgjedhje me shpërndarjes përqindje vijim të pyetjeve.

domainspeshë
1. Siguria dhe rrezikut Menaxhimi16%
2. Sigurimit të Pasurive10%
3. Security Engineering12%
4. Komunikimi dhe Network Security12%
5. Identiteti dhe Qasja Menaxhimi13%
6. Security Assessment and Testing11%
7. Operacionet e sigurisë16%
8. Software Development Sigurimit10%
Total100%

Courtesy ISC2

 

Si ju dëshmoni pyetjet do të përhapet edhe në të gjitha fushat dhe përpjekjet e sinqerta duhet të jetë bërë për të zotëruar të gjithë 8 domains. Të gjitha pyetjet në CISSP nuk e mbajnë shenjat e barabarta. Vlera e çdo pyetje është i bazuar në nivelin e saj të vështirësisë. Përveç kësaj 25 pyetje janë eksperimentale dhe shtoi për qëllim të testit vetëm. Këto pyetje nuk janë të vlerësuarat për të llogaritur rezultatin tuaj përfundimtar. Megjithatë ju nuk mund të dallojnë në mes të këtyre pyetjeve të testit eksperimentale dhe ato vlerësohet.

Si për t'u përgatitur për Test CISSP

CISSP requires knowledge of all the 8 domains mentioned above. You will need the following four resources to prepare for the exam.

 1. Books
 2. Video lectures
 3. CISSP boot camp or CISSP trainings
 4. Practice tests

I will explain each in resource in detail

 1. Books

Your choice of book will help you determine the scope and milestones of your study. I would recommend CISSP (ISC)2 Certified Information Systems Security Professional Official Study Guide 7th Edition. It’s one of the highest rated book on amazon with various 5 star reviews. The book is well written and concise. The information given is to the point and there is no extra detail that is not related with CISSP exam. The book is divided into 21 chapters that are curated to make the reading and understanding easy.

In addition to this main book you can always consult additional books for in depth understanding of concepts. CISSP All-in-One Exam Guide is an excellent book for going through your weak topics. However the detail oriented book should only be used as reference instead of using it as one and only book. Books by Eric Conrad are also praised and highly rated by CISSP test takers.

 1. Video Lectures

There are a lot of free and paid video lectures that are available on internet. The most effective lectures are provided by Kelly Handerhan on Cybrary. Her lectures are concise, to the point and creates the mindset that is very important for successful CISSP test. CISSP puts you in a position of risk manager, hence all your decisions and choices must be based on that context. The lectures are free.

3. CISSP boot camps

CISSP market demand has made it an attractive certification which is seek by huge number of IT security professionals. A lot of companies offer online and onsite CISSP trainings. These CISSP classes provide a quick head start for students and helps significantly in understanding the scope and knowledge areas of CISSP. You can view our comparison at the top of this page for the best CISP boot camps available.

4. Testet Praktika për Trajnim CISSP

Suksesshëm përpjekje testi CISSP është i bazuar në seancat gjera praktikë. Pyetjet praktikë duhet të përdoren temën e mençur dhe në format përzierje për të konsoliduar konceptet e sigurisë së informacionit. Një arsye për niveli i vështirësisë CISSP të jenë të larta është se nuk ka pyetje praktikë të vijë afër për pyetjet origjinale kërkuar në provim.

Prandaj pyetje praktikë nga burime të ndryshme duhet të përdoret për të diversifikuar përvojën provë. Disa nga burimet e përdorura nga mua janë

 • Sybex Banka Test: This comes along with the book and adds significantly to the value. Ka 20 questions for each chapter along with (4) 250 questions full exams.
 • MCGraw Hill Praktika e provimeve. These CISSP practice questions and audio lectures were developed by Shon Harris and the Logical Security development team. We worked hard to develop a comprehensive set of questions and lecture files that will better prepare you for the CISSP.

*A sample from each of the sources is included at the end

Ongoing CISSP certification

The CISSP credential is valid for three years; shumica e mbajtësit të rinovojë me dorëzimin Edukimin e Vazhdueshëm Profesional (CPE) Kreditë. Ekziston edhe një tarifë vjetore të anëtarësimit $85 nevojshme për të ruajtur certifikimit

Pagat CISSP

Sipas studimit, popullsia më e lartë e CISSPs janë të vendosura në DC, NYC dhe Gjeorgjia Atlanta. Qyteti me pagën mesatare më të lartë ishte NYC, që vijnë në në $ 119.840 / vit.

Përqendrimet CISSP Certifikimi

Mbajtësit e certifikimeve CISSP mund të fitoni çertifikatat shtesë në fushat e specializimit. Ka tre mundësi:

 1. Information Systems Security Architecture Professional (CISSP-ISSAP). The architect plays a key role within the information security department with responsibilities that functionally fit between the C-suite and upper managerial level and the implementation of the security program.
 2. Information Systems Security Engineering Professional (CISSP-ISSEP), an advanced information security certification issued by (ISC)2 that focuses on the engineering aspects of information security. ISSEP is the guide for incorporating security into projects, applications, business processes, and all information systems.
 3. Information Systems Security Management Professional (CISSP-ISSMP), an advanced information security certification issued by (ISC)2 that focuses on the management aspects of information security. An ISSMP establishes, presents, and governs information security programs demonstrating management and leadership skills

 

Sample Sybex Test Questions

 1. What security flaw conveys information by writing data to a common storage area where another process can read it ?
  1. channel Covert koha
  2. Buffer overflow
  3. channel storage Covert
  4. goditje Maintenance

përgjigje: C

A covert storage channel conveys information by writing data to a common storage area where another process can read it. Sigurimi i të dhënave në një mënyrë të tillë paraqet një krisje të sigurisë që lejon përdorues të paautorizuar për të hyrë në të dhënat.

 

 1. Në përgjithësi një politikë privacy është projektuar për të mbrojtur atë që?
  1. vetësinë e anëtarit
  2. Liria e publikut
  3. Pronë intelektuale
  4. E drejta e kompanisë për të audituar

përgjigje: D

The purpose of a privacy policy is to inform users where the do and do not have privacy benefit of the protection of company’s right to audit and monitor user activity.

 

Sample CCCure Quizzer question

 1. Jean is an internal auditor who consistently uses the audit logs of various network systems to product reports. In an email to the VP of IT, she stresses how important it is that proper protection controls are put in place to protect the audit logs. Of the justification listed below, which is the weakest.
  1. Unprotected audit logs can be easily altered by an intruder after committing a crime.
  2. Unapproved changes to audit logs hurt the consistency and efficiency of automating reporting.
  3. Audit logs often contain sensitive information and must be protected.
  4. In the event of an investigation, an unprotected audit log may be deemed inadmissible in court.

 

përgjigje: B

Unapproved changes to audit logs, which can negatively affect the automation process of reporting, are not the main concern of security. Audit logs are protected to ensure the integrity and confidentiality of logs.

 

Sample McGraw Hill question

 1. What is the first step in developing a DRP(Disaster Recovery Plan)
  1. Identify all critical systems and functions of the company
  2. Decide if the company needs to perform a walk-through, parallel or simulation test.
  3. Perform a BIA(Business Impact Analysis)
  4. Interview a representative from each Department

 

përgjigje: C

Një BIA përfshin identifikimin e sistemeve kritike dhe funksionet e një kompanie dhe përfaqësues intervistimit nga çdo departament. Pasi të mbështetur menaxhimin nëse forcoi, një analizë e ndikimit të biznesit duhet të kryhet për të identifikuar kërcënimet kompania përballet dhe kostot e mundshme të këtyre kërcënimit.

 

Më i lartë 3 CISSP Online Training Courses

CISSP CourseCISSP ExamPracticekapërcejSimpliLearn
Çmimi$499$399$599
Praktika Pyetjet N / A9491,250
Mësimet Video35+ Orë23 Orë32 Orë
GaranciAsnjëNë praktikë provim software Vetëm3 Dita Money-Back Guarantee
Qasja në linjë6 Muaj12 Muaj180 Ditët