Patronazh të CISM Certifikimi

Certifikimit CISM

Patronazh të CISM ose Certified Sigurimit të Informacionit Menaxher Certifikimi është një nga kredencialet më prestigjioze për menaxherët e sigurisë së informacionit dhe është fituar nga më shumë se 27,000 profesionistët rreth globit.

Me njohje të tilla si listim si certifikimin më të lartë të paguar nga revista Certification, dhe duke u renditur si një nga më të kërkuar vërtetimin në Britani të Madhe, Australia dhe SH.B.A., një patronazh të CISM është një duhet të ketë për zgjerimin karrierën tuaj në menaxhimin e sigurisë së informacionit. Nëse jeni duke planifikuar për të marrë provimin, informacionin e mëposhtëm do t'ju ndihmojë në rrugën tuaj.

Kërkesat e certifikimit patronazh të CISM

Kërkesat patronazh të CISM certifikimit të përfshijnë një minimum prej pesë vjet përvojë në sigurinë e informacionit, një minimum prej dy vjet përvojë si një menaxher i sigurisë së informacionit, dhe, natyrisht dhënies së provimit patronazh të CISM. Ju mund të zëvendësojnë dy vjet përvojë të përgjithshme të punës me një CISA, Certifikimit CISSP, ose një diplomë pasuniversitare në sigurinë e informacionit apo fusha të tjera të ngjashme.

Ju gjithashtu do të duhet të bien dakord për të dhe në përputhje me Kodin e ISACA së Etikës Profesionale dhe Politikave të Arsimit të vazhdueshëm patronazh të CISM. Ju mund të zgjidhni për të marrë provimin para përfundimit tuaja minimale pesë vjet përvojë pune, por ju nuk mund të arrijë certifikimin deri sa të keni përfunduar përvojë pune.

Patronazh të CISM Certifikimi Kosto

Shpenzimet patronazh të CISM certifikimit ndryshojnë në varësi të nëse janë apo jo ju jeni një anëtar i ISACA dhe si keni ndërmend për të regjistruar. Përveç një tarifë aplikimi certifikimit të $50, ju mund të presin që të paguajnë në mes të $625 dhe $750 ose për një tarifë në internet regjistrimit ose një tarifë e regjistrimit faks ose postare për provim. Ju mund të bashkohet me ISACA për ulje të mëdha në ndonjë nga këto çmime. Nuk është një $50 Pagesa për të bërë ndryshime në provimin tuaj regjistruar dhe një $100 Tarifa për përpunimin e një rimbursim.

Kurset e sigurisë Informacionit

Ka një numër të kurseve të sigurisë së informacionit që ju mund të zgjidhni për të marrë për të përgatitur veten për provimin patronazh të CISM, dhe disa edhe të llogariten drejt patronazh të CISM përvojën tuaj të punës. CISA dhe CISSP çertifikatat mund të shkëmbehen për një maksimum prej dy vjet përvojë pune.

Informacione të përgjithshme certifikata e sigurisë ose përfundimin e një programi të menaxhimit të sigurisë së informacionit në një institucion përdorur Model Kurrikulumin mund të përdoret për të zëvendësuar një vit përvojë pune. Ju gjithashtu mund të studiojë menaxhimin e sigurisë së informacionit në një shumëllojshmëri të universiteteve për të zgjeruar njohuritë tuaja për të përmirësuar rezultatin tuaj kaluese.

Patronazh të CISM-Training Online

Ndërsa ISACA ofron një numër të shqyrtimit dhe kurse trajnimi, ju gjithashtu mund të kërkojë trajnim alternative në internet për të pastrohen deri në aftësitë tuaja, mësuar më shumë rreth provimit, dhe më të mirë të përgatisë veten për të kaluar testin. Ju mund të përgatisë veten me kurseve online të ofruara nga ISACA ose përdorin materiale jo-ISACA projektuar për të përmirësuar shanset tuaj për të marrë një rezultat kalues ​​dhe për të ndihmuar me organizimin e studimit.

Patronazh të CISM Praktika Pyetjet

Pasi ju të regjistroheni për certifikimin patronazh të CISM, ju mund të hyni në një numër të materialeve të trajnimit dhe studim udhëzon direkt nga ISACA, por nuk janë të lirë. Këto materiale zyrtare të trajnimit janë ideale për të përgatitur veten për certifikimin, por ka një numër të opcioneve të tjera.

ISACA gjithashtu ofron manuale me pyetje shqyrtim dhe pyetje shembull me përgjigje dhe shpjegime. Këto libra patronazh të CISM janë përditësuar çdo vit, por zakonisht përfshijnë 815 pyetjet me shumë zgjedhje të renditura nga fusha praktike me një provë mostër e plotë të 200 pyetje të rastit. Manualet shqyrtim janë gjithashtu në dispozicion me informacionin që ju nevojitet për të kaluar provimin në vend se pyetjet. Materiale shtesë plotësuese është gjithashtu në dispozicion për çdo libër.

Review courses provided by the ISACA are held around the globe and vary in length, materiale studimi dhe kosto. Tre kurse shqyrtim ditë për qëllim të intensivisht t'ju përgatisë për provimin janë në dispozicion vetëm para një prej provimeve, por ju gjithashtu mund të marrë komente më të gjera apo ato më të shkurtër në varësi të buxhetit dhe nevojat tuaj. Shumica e kurseve shqyrtim nga ISASCA kushtojë një minimum prej $250 për jo-anëtarët, dhe zakonisht një maksimum prej $1,500.

ISACA gjithashtu ofron një provim vetë të lirë e vlerësimit me 50 Pyetjet, duke e lejuar ju për të provuar gatishmërinë tuaj për provimin aktuale.

Provimi patronazh të CISM dhe patronazh të CISM-Datat e provimeve

Ju mund të regjistroheni për provimin patronazh të CISM në faqen e internetit ISACA, ku ju paguani taksa të ndryshme bazuar në formën tuaj të regjistrimit dhe se sa afër është për provim. Dy deri në tre javë para provimit, ju merrni një listë biletë pranimi, kur ju keni për të treguar deri, atë që ju keni për të sjellë, dhe një orar për ditën. Ju keni për të sjellë një ID foto dhe pranimeve biletën tuaj. Është e rëndësishme për të treguar deri të paktën 30 minuta para se të fillojë provimi, si dyer të ngushtë në këtë kohë.

Sa për datat e provimeve, provimi patronazh të CISM është në dispozicion dy herë në vit në qershor dhe dhjetor. Testi vetvete zgjat katër orë dhe përfshin 200 Pyetjet gjithsej, duke ju dhënë pak më shumë se një minutë për pyetjen. Ju merrni 4 pikë për pyetje dhe nevojë për një rezultat minimal kalimin e 450, ose afërsisht 113 Pyetjet e saktë. Një rezultat i përkryer i 800 kërkon që ju të përgjigjem saktë të gjithë 200 Pyetjet. Ju do të merrni rezultatin tuaj në postë pesë javë pas përfundimit të provimit. Pasi të kalojë dhe të ketë rezultatin tuaj, ju mund të paraqesë kërkesën tuaj patronazh të CISM për të marrë certifikimin tuaj.

Patronazh të CISM Aplikimi

Pasi të keni rezultatet tuaja provimit patronazh të CISM, ju mund të aplikoni për certifikim patronazh të CISM-nga shkarkimit dhe shtypjen e aplikimit nga faqja e internetit ISACA. Ju gjithashtu duhet të paraqesin prova të pesë viteve të përvojës së punës, me verifikimin e nënshkruar nga punëdhënësit tuaj. Pasi ju mail atë në, ISACA rishikon kërkesën tuaj dhe, duke siguruar që ju të kualifikohen, lëshon vërtetime tuaj. Ju duhet të paguajnë tarifën e aplikimit të $50 para mailing atë në.

How to Pass the CISM Exam

Me vetëm një 50-60% hera e parë norma të kalojë , është e rëndësishme për të studiuar dhe të mësojnë pyetje për patronazh të CISM para se të marrë provimin. Studimi i organizuar është e rëndësishme për kalimin e provimit, por në varësi të aftësive tuaja të mësuarit dhe familjaritet aktuale me pyetjet e testit, të cilat ju mund të vlerësojë, duke marrë testin e vlerësimit ISACA, ju mund ta kontaktoni studiuar në mënyra të ndryshme.

Nëse ju jeni afër ose pranë një rezultat kalues, të mësuarit duke përdorur libra me kusht që ISACA mund të jetë e dobishme. Ju gjithashtu mund të zgjidhni për të marrë një nga kurset shqyrtim në dispozicion. Nëse ju jeni duke luftuar me materiale provë, ju mund të zgjidhni një kurs përgatitor palës së tretë për të siguruar që ju jeni të njohur me materiale dhe të gatshëm për të kaluar.

Patronazh të CISM nuk kërkon që ju të studioni para se ju të tregojë deri, por është e rëndësishme që ju të bëni në mënyrë për të siguruar që ju të kaloni. Me një herë të parë kalon përqindje të ulët, studiuar, përgatitur veten për presionin mendore e testit, dhe duke u siguruar që ju keni bërë edhe në disa provimet praktikë e parë ju lejon të kalojë me rezultatin më të mirë.


Mirë Rishikimi CISM Zbritje e kursit & krahasimet

CISM Online Courses Shkarko kurs CISA Prep New CISM Provimi Prep Course Top CISM Provimi Prep Course Pa CISM studim Materiale
RENDITJA

#1

#2

#3

#4

PËRGJITHSHME VLERËSUAR
WEBSITE CISM SuperReview Simplilearn CISM CISM ExamPractice CISM Akademia Karrierës
ÇMIMI $665 $499
Get Coupon
$599 $449
Get Coupon
$599 $499
merrni zbritje
$495
PRAKTIKA PYETJE 600 88 N / A N / A
PRAKTIKA PROVIMET 52 65 Kuize 5 Kuize 4 Kuize
VIDEO MËSIME 590 ekranet transmetuar 16 Orë 14 Orë 15 Orë video Leksione
CPE KREDITË 40 CPEs Pas përfundimit 16 ofruar CPE-së Asnjë Asnjë
FORMATI online, Vetë-paced online, Vetë-paced apo live
online, Vetë-paced online, Vetë-paced
GARANCIA 6 Extension muaj
Në qoftë se ju nuk e kalojnë
7 Dita Money-Back Guarantee Asnjë 7 Dita Money-Back Guarantee
FALAS DEMO YesMark YesMark YesMark YesMark
PROGRESS NDJEKJA YesMark YesMark YesMark YesMark
MOBILE FRIENDLY YesMark Android Vetëm YesMark IOS
INSTRUKTOR MBËSHTETJA YesMark YesMark YesMark Mbështetje Mentor
ONLINE HYRJA 180 Ditët 180 Ditët 180 Ditët 30 Ditët
Get Started FILLO TANI FILLO TANI FILLO TANI FILLO TANI