CISM Certification

Sertifikat CISM

Ing CISM utawa Certified Keamanan Informasi Manager Certification iku salah siji saka Diverifikasi paling bergengsi kanggo Managers keamanan informasi lan wis entuk dening luwih saka 27,000 profesional ndonya.

With recognitions such as listing as the highest paid certification by Certification Magazine, lan kang kacathet minangka salah siji sing paling kapandeng kanggo sertifikasi ing UK, Australia lan AS, a CISM iku kudu-kudu kanggo ngembangaken Karir manajemen keamanan informasi. Yen sampeyan planning kanggo njupuk Exam, informasi iki bakal mbantu ing dalan.

CISM Requirements Certification

Syarat Certification CISM kalebu minimal saka limang taun pengalaman keamanan informasi, minimal rong taun pengalaman minangka manager keamanan informasi, lan, mesthi maringaken ujian CISM. Sampeyan bisa sulih rong taun pengalaman karya umum karo CISA, Sertifikat CISSP, utawa jurusan post-sarjana wonten ing keamanan informasi utawa lapangan liyane sing gegandhengan.

Sampeyan uga kudu setuju lan tundhuk karo ISACA kang Code of Ethics Profesional lan Kebijakan Bag Continuing CISM. Sampeyan bisa milih kanggo njupuk test sadurunge ngrampungke minimal limang taun saka pengalaman karya, nanging sampeyan bisa entuk sertifikat nganti ngrampungake pengalaman karya.

CISM Certification Biaya

Biaya sertifikat CISM beda-beda gumantung apa utawa ora ana anggota ISACA lan carane arep dienggo kanggo ndhaftar. Saliyane ragad aplikasi sertifikat saka $50, sampeyan bisa nyana kanggo mbayar antarane $625 lan $750 kanggo salah siji sing ragad online utawa ragad fax utawa pos kanggo Exam. Sampeyan bisa gabung ISACA kanggo discounts gedhe ing sembarang prices iki. Ana $50 ragad kanggo nggawe owahan kanggo ujian kadhaptar lan a $100 ragad kanggo proses mbalekaken.

Kursus Keamanan Informasi

Ana pirang-pirang kursus Keamanan Informasi sampeyan bisa milih kanggo njupuk kanggo nyiyapake dhewe kanggo ujian CISM, lan malah sawetara count menyang pengalaman karya CISM Panjenengan. CISA lan CISSP sertifikasi bisa swapped metu kanggo maksimum rong taun pengalaman karya.

Informasi Umum sertifikat keamanan utawa completion saka program manajemen keamanan informasi ing institusi nggunakake Kurikulum Model bisa digunakake kanggo ngganti siji taun pengalaman karya. Sampeyan uga bisa sinau Manajemen keamanan informasi ing macem-macem universitas kanggo nambah kawruh kanggo nambah skor maringaken Panjenengan.

CISM Training Online

Nalika ISACA nawakake nomer review lan latihan Kursus, sampeyan uga bisa ngupaya training sulih online kanggo rerumput munggah ing skills, Sinau luwih lengkap babagan Exam, lan luwih nyiyapake dhewe kanggo pass test. Sampeyan bisa nyiyapake dhewe karo Kursus online diwenehake dening ISACA utawa nggunakake bahan non-ISACA dirancang kanggo nambah kasempatan njupuk skor maringaken lan bantuan karo ngatur sinau.

CISM Laku Pitakonan

Sawise sampeyan ndhaftar kanggo sertifikat CISM, sampeyan bisa ngakses nomer saka bahan latihan lan sinau nuntun langsung saka ISACA nanging ora ana sing free. Bahan training gegandhengan iki sing becik kanggo nyepakaké dhewe kanggo sertifikat ing, nanging ana sawetara opsi liyane.

Ing ISACA uga menehi manuals karo review pitakonan lan pitakonan sampel karo jawaban lan penjelasan. Buku CISM iki sing dianyari tahunan nanging biasane kalebu 815 kaping pilihan pitakonan miturut laku domain karo test sampel kebak 200 pitakonan acak. Manuals review uga kasedhiya karo informasi sing perlu kanggo pass ujian tinimbang pitakonan. Materi tambahan tambahan uga kasedhiya kanggo saben buku.

Review courses provided by the ISACA are held around the globe and vary in length, materi sinau lan biaya. Telung dina review Kursus dimaksudaké kanggo sacara intènsif nyiapake sampeyan kanggo ujian kasedhiya sadurungé siji saka ujian, nanging sampeyan uga bisa njupuk reviews luwih jembar utawa gedhe-gedhe luwih cendhek gumantung ing budget lan kabutuhan. Paling review Kursus saka ISASCA ing biaya minimal $250 kanggo non-anggota, lan biasane maksimal $1,500.

Ing ISACA uga nawakake ujian Assessment free poto karo 50 pitakonan, ngijini sampeyan kanggo nyoba teruse kanggo ujian nyata.

Ujian CISM lan CISM Exam Dates

Sampeyan bisa ndhaftar kanggo ujian CISM ing website ISACA, ngendi sampeyan mbayar Fees beda adhedhasar wangun saka Pendhaftaran lan carane close iku kanggo Exam. Loro kanggo telung minggu sadurunge Exam, sampeyan nampa listing tiket diakoni nalika sampeyan kudu nuduhake munggah, apa sampeyan kudu nggawa, lan jadwal kanggo dina. Sampeyan kudu nggawa ID foto lan tiket panampan Panjenengan. Iku penting kanggo nuduhake munggah ing paling 30 menit sadurunge ujian wiwit, minangka lawang cedhak ing wektu iki.

Minangka kanggo tanggal ujian, ujian CISM cumawis kaping pindho saben taun ing Juni lan Desember. Test dhewe njupuk patang jam lan klebu 200 total pitakonan, menehi sampeyan mung liwat siji menit saben pitakonan. Sampeyan njaluk 4 Nilai per Pitakonan lan kudu skor maringaken minimal 450, utawa kira-kira 113 pitakonan bener. A skor sampurna saka 800 mbutuhake sampeyan bener njawab kabeh 200 pitakonan. Sampeyan bakal nampa skor ing mail limang minggu sawise ngrampungake Exam. Sawise sampeyan pass lan duwe skor, sampeyan bisa ngirim aplikasi CISM kanggo njaluk sertifikat Panjenengan.

CISM Aplikasi

Yen sampeyan duwe asil ujian CISM Panjenengan, sampeyan bisa aplikasi kanggo sertifikat CISM dening ngundhuh lan Printing aplikasi saka website ISACA. Sampeyan uga kudu miturut bukti saka limang taun pengalaman karya, karo mlebu verifikasi saka juragan Panjenengan. Sawise sampeyan mail ing, ISACA reviews aplikasi lan, nyediakake nduweni, masalah sertifikat Panjenengan. Sampeyan kudu mbayar ragad aplikasi saka $50 sadurunge mailing ing.

How to Pass the CISM Exam

Karo mung 50-60% rate pass pisanan , iku penting kanggo sinau lan sinau pitakonan kanggo CISM sadurunge sampeyan njupuk Exam. Sinau diatur penting kanggo maringaken Exam, nanging gumantung skill learning lan mirip saiki karo pitakonan test, kang sampeyan bisa netepke dening njupuk test Assessment ISACA, sampeyan bisa pendekatan sinau ing macem-macem cara.

Yen cedhak utawa cedhak skor maringaken, learning nggunakake buku ISACA kang kasedhiya bisa mbiyantu. Sampeyan uga bisa milih kanggo njupuk siji saka Kursus review kasedhiya. Yen sampeyan berjuang karo materi test, sampeyan bisa milih mesthi preparatory pihak katelu kanggo njamin sing menowo karo materi lan siap kanggo pass.

Ing CISM ora mbutuhake sampeyan kanggo sinau sadurunge sampeyan nuduhake munggah, nanging iku penting sing nglakoni supaya kanggo mesthekake yen sampeyan pass. Karo persentasi pisanan maringaken kurang, sinau, nyepakaké dhewe kanggo meksa mental test, lan nggawe manawa sampeyan wis rampung uga ing sawetara ujian laku kawitan ngijini sampeyan kanggo pass karo skor paling.


CISM Training Course Discounts & bandingaken

Lapangan CISM Onlinebest CISM Exam Prep CourseTop CISM Exam Prep CourseNew CISM Exam Prep Course
Rankings

#1

#2

#3

Sakabèhé RATING★★★★★★★★★★★★★
SITUS CISM SuperReview CISM ExamPracticeSimplilearn CISM
Rega $500 $599 $499
njaluk Discount
$599 $449
show kupon
PRACTICE Pitakonan 600 N / A 88
PRACTICE Ujian 52 5 Mrikso 65 Mrikso
VIDEO Kursus 590 Narrated Screens 14 Jam 16 Jam
CPE CREDITS 40 CPEs upon completion Ana 16 CPE’s offered
FORMAT Nyambung, Poto-dileksanakke Nyambung, Poto-dileksanakke Nyambung, Poto-dileksanakke
Njamin6 Wulan Extension
Yen Aja Pass
Ana 7 Day Money-Back njamin
FREE DEMOYesMarkYesMarkYesMark
PROGRESS RangingYesMarkYesMarkYesMark
MOBILE FriendlyYesMark Android Mung
Instructor SUPPORTYesMarkYesMarkYesMark
ONLINE ACCESS 180 Dina 180 Dina 180 Dina
Miwitimiwiti SAIKImiwiti SAIKImiwiti SAIKI