Certifications Kaamanan Information Best

best information security certificationsNu outlook tanaga gawé pikeun jalma nyekel certifications Kaamanan Information pisan nguntungkeun salaku pamakéan téknologi terus skyrocket di tempat gawé.

Information systems have become a necessity in order for companies to compete in the modern business world and a quickly growing demand of InfoSec professionals are needed to protect that information.

The threat of individuals misusing information has grown alongside IT and is a popular topic in the media and news. Companies have become more aware of such threats and their need to hire the right people continues to increase.

Mibanda hak InfoSec sertifikasi bakal mantuan Anjeun nangtung kaluar antarana calon nu sejen tur méré kredibilitas ka set skill Anjeun. Aya sababaraha Kapercayaan nu diakuan sakuliah dunya komo loba instansi pamaréntah. Kami geus didaptarkeun sababaraha certifications paling dipikawanoh bareng jeung syarat maranéhna, waragad, komo mana manggihan latihan. Meunangkeun serius ngeunaan karir InfoSec Anjeun ayeuna, a high paying job in the industry is waiting for you!

1. CISSP – Systems Information Certified Kaamanan Professional

The CISSP is a globally recognized IT certification that is offered by the International Information Systems Security Certification Consortium also known as (ISC)2. It is awarded to individuals who have demonstrated a high level of competence in various fields of information security.

These individuals are said to have expert understanding and skills which are vital to the creation, pitunjuk, jeung manajemén standar kaamanan di organisasi profesi. Aya leuwih ti 93,000 CISSPs di leuwih ti 149 nagara jeung éta komo diperlukeun tanaga gawé dina sababaraha industri. Hal ieu pohara dipikawanoh ku organisasi IT; janten, terus populer di kalangan pro IT.

Calon kudu papanggih sababaraha syarat kaasup lima taun pangalaman gawé di dua (ISC)2'S domain (wewengkon pokus awak maranéhanana pangaweruh). Nu 10 domain di jero awak pangaweruh antarana: kontrol aksés, telekomunikasi jeung jaringan kaamanan, informasi governance kaamanan jeung manajemén risiko, kaamanan tumuwuhna software, kriptografi, arsitéktur kaamanan jeung design, kaamanan operasi, continuity bisnis jeung tata recovery musibah, legal / aturan / investigations / sarta patuh, jeung kaamanan fisik.

For those with a four-year degree, only years of work experience is required. Babarengan jeung syarat pangalaman, aya ogé anu ujian jero nu CISSPs hareup kudu ngarengsekeun. Ujian diwangun ku 250 patarosan multiple-pilihan sarta ngabogaan wates waktu genep jam. Skor lulus téh 700+ kaluar ti total a 1,000 nunjuk mungkin.

Aya tilu konsentrasi anu bisa ditambahkeun engkena pikeun CISSP eta jang meberkeun ngahususkeun. Konsentrasi jalma antarana:

  1. Téknik CISSP
  2. CISSP Arsitéktur
  3. Manajemén CISSP

Syarat CISSP

  • 5 taun pangalaman full-waktu aya dina 2 tina 10 (ISC)2 domain, atawa 4 taun pangalaman jeung gelar
  • Pass CISSP Ujian
  • Receive endorsement from (ISC)2 Member
  • Ngalanggan kode etik
  • Nepikeun sagala di luhur aya dina 9 bulan ngaliwatan Ujian CISSP
  • Nganyaran sertifikasi ku ngabalukarkeun 40 Nuluykeun Atikan Professional (CPE) sks per taun, atawa 120 Sks CPE jero tilu taun
  • Mayar waragad pangropéa sertifikasi taunan

Biaya CISSP

  • CISSP Ujian Pendaftaran: $549
  • Ujian fee Rescheduling: $50
  • Ujian fee pembatalan: $100
  • Fee Processing aplikasi: $50 (ngan pikeun lokasi nu tangtu)
  • Taunan Purwokerto CISSP fee: $85
  • Bahan Study: Rupa-rupa

Sumberdaya tambahan


2. CISA – Certified Systems Information Auditor

Nu CISA nyaéta panangtuan sejen nu sacara global diakuan di widang Inok jeung sistem informasi kaamanan. Hal ieu dikaluarkeun ku Systems Information Inok jeung Control Association (ISACA) sarta masih kawentar for kabawa a sertifikasi luhur Mayar.

Informasi sistem auditors sacara terampil dina nganalisis jeung kadali implementing jero organisasi infrastruktur TI. Maranéhanana mantuan ngayakinkeun pausahaan boga sistem ditangtoskeun di tempat pikeun ngahontal tujuan nu dimaksud, pikeun ngajaga akurasi data sarta pelaporan, sarta pikeun ngamankeun data pausahaan jeung intelektual ti maling atawa rugi. Most CISA holders work as information technology audit managers, direksi, jeung konsultan.

Kenging gelar CISA teu an tugas gampang salaku aya sababaraha syarat anu kudu papanggih kaasup: 5 taun pangalaman gawé di sawah relatif, ngaliwatan ujian sertifikasi CISA, agreeing jeung adhering ka kode etik, jeung anu ngabalukarkeun 20 hours of qualified continuing education credits each year. Aya pilihan nu ngidinan calon ka ngagantikeun nepi ka 3 taun pangalaman gawé sarat jeung rupa-rupa atikan formal.

Nu CISA Ujian dipikanyaho hésé sabab geus kurang ti hiji 50% lulus rate antara maranéhanana nyokot eta pikeun kahiji kalina. Test takers kudu meunangkeun 450+ nunjuk kaluar ti total nu 800 nunjuk ka lulus. Éta mangrupa 200 multiple-choice question exam that consists of five areas of expertise including:

  1. Prosés Systems Information Badan Pemeriksa
  2. Pamaréntahan jeung Management IT
  3. Systems Information akuisisi, Pangwangunan, jeung Implementasi
  4. Systems Information Operasi, Pangropéa jeung Rojongan
  5. Protection aset Information

Syarat CISA

  • 5 years of full-time work experience in a related area of expertise (bisa ngagantikeun nepi ka 3 years with various types of approved education)
  • Lulus CISA Ujian (bisa dicokot saméméh pangalaman gawé kahontal)
  • Subscribe to ISACA’s code of ethics
  • Panawaran pikeun CISA sertifikasi jarakna 5 taun ngaliwatan ujian
  • Ngajaga sertifikasi ku ngabalukarkeun 20 relatif nuluykeun atikan Professional (CPE) sks per taun
  • Mayar waragad pangropéa sertifikasi taunan

Biaya CISA

  • CISA Ujian Pendaftaran: $440 pikeun Anggota ISACA jeung $625 pikeun Non-Anggota
  • Ujian fee Rescheduling: $50
  • Ujian fee pembatalan: $100
  • Taunan fee CISA Purwokerto: $45 pikeun Anggota ISACA jeung $85 pikeun Non-anggota
  • Bahan Study: Rupa-rupa

Sumberdaya tambahan


3. CEH – Certified hacker etika

In order for companies to prevent unwanted access of their computer systems and data, maranéhanana kudu neuleuman kelemahan kaamanan sorangan. Ieu mana Hackers etika Certified datang kana muter. These Professionals are trained to find and fix IT system security vulnerabilities that unethical orblackhat” hackers bisa nyoba panggihan tur mangpaatkeun.

Maranéhanana anu diperlukeun pikeun jadi akrab jeung alat jeung téhnik nu hackers jahat bisa dipake sarua, ambéh maranéhanana bisa leuwih alus nyegah breaches nu teu dihoyongkeun dina kaamanan. Calon CEH kudu diajar téknik saperti hacker pangintipan, scanning, sakurilingeunana aksés, ngajaga aksés, ngawengku lagu, and various types of system attacks.

Sertifikasi pertengahan level ieu penting pikeun saha hoping digawé salaku hacker etika. Nu sarat utama pikeun narima credential ieu lulus ujian; kumaha, aya anu cukup sababaraha léngkah pikeun jadi layak pikeun nyokot eta. In order to sit for the CEH Exam one must simply complete an EC-Council official training, panawaran pikeun eligibility, jeung meuli hiji bon ujian. Siswa anu henteu hadir dina hiji latihan resmi bakal papanggih deui syarat atikan jeung pangalaman.

The CEH Exam is divided into 7 sections and are weighted as shown below. Candidates must get 70% atawa nu leuwih luhur dina 125 ujian pertanyaan nu aya dina hiji 4 jam periode.

Abdi. Backround 4%,

II. Analisis / Penilaian 13%

III. Kaamanan 25%

IV. Pakakas / Systems / Program 32%

V. Prosedur / Métodologi 20%

Urang. Aturan / Polisi 4%

VII. Etika 2%

Syarat CEH

  • Ngalengkepan hiji CEH Cimanuk resmi ka cocog keur ujian ATAWA minuhan sarat ieu di handap nepi ka minuhan sarat:
  • 2 taun pangalaman kaamanan informasi
  • Kasang tukang atikan reflecting Spésialisasi di kaamanan informasi
  • Fee aplikasi Eligibility of $100
  • Nepikeun Ujian Eligibility Bentuk Aplikasi
  • Meuli hiji bon ujian resmi
  • Lulus CEH Ujian (jero 3 bulan kelulusan aplikasi)
  • Nganyaran sertifikasi ku ngabalukarkeun 120 dulur (ECE) credits every 3 taun
  • Mayar waragad pangropéa sertifikasi taunan

Biaya CEH

  • CEH Ujian bon: $500
  • Fee Eligibility Aplikasi: $100 (for those not taking Official live-type Trainings)
  • Taunan fee Purwokerto: $20 pikeun Non-ECE skéma Anggota jeung $80 pikeun ECE skéma Anggota
  • Bahan Study: Rupa-rupa

Sumberdaya tambahan


4. CISM – Certified Manager Kaamanan Information

Nu CISM nyaéta sertifikasi sejen anu ditawarkeun ku Association Inok jeung Control Systems Information (ISACA). It is internationally recognized and popular among candidates who also have CISA or CISSP designations. It is more focused on the management side of an information security program.

Those holding this certification can be expected to understand how to develop and oversee a successful security program within a professional organization. They find critical security issues within an enterprise and help put systems in place that can better the governance of information. Sertifikasi ieu mantuan sasak celah antara sisi Inok kaamanan informasi jeung sisi IT.

Jalma néangan jadi Certified kudu lulus Ujian CISM, satuju kode ISACA ngeunaan étika, ngalebetkeun bukti saeutikna lima taun pangalaman kaamanan informasi, jeung ngajaga sertifikasi ngaliwatan nuluykeun atikan / beaya pangropéa. Nu CISM Ujian téh damel dumasar kana skala ti 200 ka 800, jeung 450 kabawa skor ngalirkeun. Aya opat domain atawa wewengkon pokus nu ujian anu ngawengku:

  1. Pamaréntahan Kaamanan Information – nyusun kurang leuwih 24% soal ujian
  2. Informasi Management Risk jeung patuh – nyusun kurang leuwih 33% soal ujian
  3. Kaamanan Information Development jeung Management Program – nyusun kurang leuwih 25% soal ujian
  4. Manajemén Kaamanan Information Kajadian – nyusun kurang leuwih 18% soal ujian

Syarat CISM

  • CISM Ujian Pass (Bisa nyokot saméméh nohonan sarat pangalaman)
  • Nepikeun bukti diverifikasi hiji minimum tina 5 pangalaman taun karya (must be gained within 5 taun ngaliwatan ujian)
  • Satuju Code of Etika
  • Panawaran pikeun sertifikasi CISM
  • Ngajaga sertifikasi ku ngabalukarkeun 20 jam kiridit CPE unggal taun jeung saeutikna 120 contact hours every 3 taun
  • Mayar waragad pangropéa sertifikasi taunan

Biaya CISM

  • CISM Ujian Pendaftaran: $440 pikeun Anggota ISACA jeung $625 pikeun non-anggota
  • Ujian fee Rescheduling: $50 atawa $100 (gumantung kana kumaha awal nu lumaku Anjeun ngajadwalkeun deui)
  • Ujian fee Processing ngabalikeun duit: $100 (must request well in advance of candidate’s scheduled test date)
  • CISM Aplikasi sertifikasi fee: $50
  • Taunan fee CISM Purwokerto: $45 pikeun Anggota ISACA jeung $85 pikeun non-anggota
  • Bahan Study: Rupa-rupa

Inpormasi Tambahan


 

Related Posts

0 balesan

Leave a Reply

Hoyong gabung sawala?
Ngarasa Luncat ka nyumbangkeun!

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *